Hviterussisk stjerne håner Norge: - Sier de norske spillerne virkelig det?

Joshua King kjedet seg på topp for et norsk landslag som slakter seg selv, men tror på revansje mot Tyskland. Det får kveldens største hviterussiske helt til å le.

TRØST:  Stefan Strandberg trøster Alexander Sørloth etter en stor misbrukt dobbeltsjanse. Foto: Hans Arne Vedlog /  Dagbladet
TRØST:  Stefan Strandberg trøster Alexander Sørloth etter en stor misbrukt dobbeltsjanse. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Norge - Hviterussland 0-1 (0-0)

ULLEVAAL (Dagbladet): Etter 0-1 hjemme mot nr. 70 på FIFA-rankingen, er det lite som tyder på at Norge skal slå tilbake mot regjerende verdemester Tyskland når det virkelig gjelder på søndag.

- Det er vel strengt talt ingenting som tyder på det akkurat nå, medgir kaptein Stefan Johansen overfor Dagbladet.

- Vi skulle forsøke å ha den samme intensiteten og aggressiviteten i dag som vi må ha mot tyskerne, men vi var ikke i nærheten. Alt må bli bedre. Men vi vet at vi kan mye bedre også. Nå må vi restituere oss og bruke dagene godt fram mot søndag, sier Fulhams nysignering.

Det var langt ifra noen feststemning da de norske landslagsspillerne møtte pressen i mixed zone etter den skuffende forestillingen mot Hviterussland. Per-Mathias Høgmos menn var nådeløse mot seg selv etter fiaskokampen.

- Det er skuffende. Jeg kjedet meg på topp og forsøkte å komme dypere i banen og bli mer involvert, forteller spydspiss Joshua King, som var Norges beste spiller i kveld.

- Det var altfor dårlig, supplerer midtbaneankeret Ole Selnæs.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer