- Hviterussland er mye bedre enn Norge

Klar dom fra Skottland-stopper.

• Direkte kl. 20.30 i morgen: Hviterussland - Norge

(Dagbladet.no): Christian Dailly kjenner både Norge og Hviterussland. Skottene tapte 0-1 for hviterusserne lørdag. I september ble Norge slått 2-0 på Ullevaal.

Dailly er krystallklar når han sammenlikner lagene.

- Hviterussland er et mye bedre lag enn Norge, det er det ingen tvil om. De har noen virkelig gode spillere, sier West Ham-backen til

Dailly tror bare Italia holder like høy kvalitet som Aleksander Hleb (Arsenal) og gjengen fra Minsk. Selv om Hviterussland er nest sist i VM-pulja før møtet med Norge.

- Jeg ble ikke særlig overrasket over hvordan de spilte. Ser du bort fra Italia er de et av de bedre lagene i gruppa. Posisjonen deres er falsk, sier Dailly.

Heller ikke Skottland-assistent Tommy Burns er imponert over det norske laget skottene beseiret, skriver nyhetsbyrået PA. Burns mener Åge Hareides menn er et lag som alltid må slås dersom skottene skal klare å komme til sluttspill.

- Når vi spiller i Italia eller i Tsjekkia så blir vi regnet som utfordrere. Men vi må lære å være favoritter mot lag på vårt eget nivå, sier Burns. Daily Record.

OPPGITT: Tapet for Hviterussland sendte Christian Dailly og Skottland ut av kampen om playoff til VM. Foto: Scanpix/Ap
OPPGITT: Tapet for Hviterussland sendte Christian Dailly og Skottland ut av kampen om playoff til VM. Foto: Scanpix/Ap Vis mer
SLO NORGE: Skottene holdt John Carew unna målet på Ullevaaal.