- Hviterussland er mye bedre enn Norge

Klar dom fra Skottland-stopper.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Direkte kl. 20.30 i morgen: Hviterussland - Norge

(Dagbladet.no): Christian Dailly kjenner både Norge og Hviterussland. Skottene tapte 0-1 for hviterusserne lørdag. I september ble Norge slått 2-0 på Ullevaal.

Dailly er krystallklar når han sammenlikner lagene.

- Hviterussland er et mye bedre lag enn Norge, det er det ingen tvil om. De har noen virkelig gode spillere, sier West Ham-backen til

Dailly tror bare Italia holder like høy kvalitet som Aleksander Hleb (Arsenal) og gjengen fra Minsk. Selv om Hviterussland er nest sist i VM-pulja før møtet med Norge.

- Jeg ble ikke særlig overrasket over hvordan de spilte. Ser du bort fra Italia er de et av de bedre lagene i gruppa. Posisjonen deres er falsk, sier Dailly.

Heller ikke Skottland-assistent Tommy Burns er imponert over det norske laget skottene beseiret, skriver nyhetsbyrået PA. Burns mener Åge Hareides menn er et lag som alltid må slås dersom skottene skal klare å komme til sluttspill.

- Når vi spiller i Italia eller i Tsjekkia så blir vi regnet som utfordrere. Men vi må lære å være favoritter mot lag på vårt eget nivå, sier Burns. Daily Record.

OPPGITT: Tapet for Hviterussland sendte Christian Dailly og Skottland ut av kampen om playoff til VM. Foto: Scanpix/Ap
OPPGITT: Tapet for Hviterussland sendte Christian Dailly og Skottland ut av kampen om playoff til VM. Foto: Scanpix/Ap Vis mer
SLO NORGE: Skottene holdt John Carew unna målet på Ullevaaal.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer