Hvor ble det av stemmene fra Drillo og Hangeland?

Ikke på FIFAs liste. - De har stemt, sier NFF.

- UVIKTIG: Drillo synes FIFA-kåringen av verdens beste spiller er tullete og uinteressant. Landslagssjefen mister nok derfor neppe nattesøvnen at stemmene fra han og Brede Hangeland tilsynelatende ikke er registrert. 
Foto: Jon-Michael Josefsen / SCANPIX .
- UVIKTIG: Drillo synes FIFA-kåringen av verdens beste spiller er tullete og uinteressant. Landslagssjefen mister nok derfor neppe nattesøvnen at stemmene fra han og Brede Hangeland tilsynelatende ikke er registrert. Foto: Jon-Michael Josefsen / SCANPIX . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): For andre år på rad vant Lionel Messi i går kveld prisen som årets spiller i verden, foran lagkameratene Andres Iniesta og Xavi.

Tilsynelatende skyldtes det ikke stemmene de fikk fra Norge - for på FIFAs offisielle oversikt over stemmegivere glimrer både landslagssjef  Egil «Drillo» Olsen og landslagskaptein Brede Hangeland med sitt fravær. 136 andre landslagssjefer og landslagskapteiner er med på lista over folk som har stemt.

NFF opplyser imidlertid til Dagbladet at begge har stemt innenfor tidsfristen.

- Guttorm Dilling (administrativ leder for guttas A-landslag) bekrefter at både Egil og Brede har fylt ut skjemaene og at det er sendt, sier informasjonssjef Svein Graff.

I fjorårets kåring stemte Drillo identisk med Diego Maradona: Didier Drogba var på førsteplass, Wayne Rooney på andreplass og Zlatan Ibrahimovic på tredjeplass.

Hvordan han stemte i år er det foreløpig svært få som vet - ikke en gang mannen selv.

- Nei, det aner jeg ikke. Vi er nødt til å stemme, men jeg er ikke glad i den der kåringen. Faktisk kan jeg ikke komme på noe som er mer uinteressant. Fotball er et lagspill, sier han til Aftenposten i dag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer