Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Hvor blir dere av?

Lill Adolf er en soleklar banker i V65-6 på Bjerke onsdag, mener Dagbladets tipsekspert Bengt Berg.

Lill Adolf imponerte ved å knuse topphesten Nine One One L. fra dødens i V75 på Klosterskogen sist under høyst upassende forhold i tett snødrev.

Baneforholdene gjorde at han måtte trave med sko framme, noe som normalt er en stor ulempe for den karismatiske Western Winner-sønnen.

Trener og kusk Per Oleg Midtfjeld hadde ikke rare seierstroen på forhånd, men Lill Adolf hentet frem sin styrke og vant på sterke 1.14,7 over 1700 meter autostart.

Lill Adolf holder toppform, og vinteren er hans beste årstid. Han er ærligheten selv og leverer aldri et dårlig løp. På 24 starter i fjor endte han 15 ganger på trippelen, hvorav seks av dem endte i seier.

- Det er normalt en ulempe om han må gå med sko framme, men vi vant på styrken hans på Klosterskogen. Han er i flott form og han viste jo sist at han også takler å gå med sko. Forholdene trenger ikke bety så mye. Han har tatt løpet på en fin måte og trener som normalt. Lill Adolf får noen rideturer for å holde humøret oppe, men kjøres også i vogn. Vi prøver å variere treningen. Det viktigste er å holde ham i humør, og han får selvfølgelig mye godt stell. Det virker som han trives godt, og Lill Adolf har vært veldig flink siden han kom til oss.

- Jeg synes vi har en god vinnersjanse. Selskapet er overkommelig, sier Per Oleg Midtfjeld til Dagbladet.no.

Midtfjeld kommer også ut i V65-innledningen med hoppa Hall Of Face.

-Hun har trent fint, men møter noen gode. Men jeg synes uansett hun skal regnes i trippelsammenheng, sier Momarken-treneren.

MÅ SNU SEG ETTER KONKURRENTENE. Kusk Per Oleg Midtfjeld har snudd seg etter konkurrentene bak Lill Adolf mange ganger før. Det skjer mest sannsynlig igjen på onsdag. Foto: HESTEGUIDEN.COM
MÅ SNU SEG ETTER KONKURRENTENE. Kusk Per Oleg Midtfjeld har snudd seg etter konkurrentene bak Lill Adolf mange ganger før. Det skjer mest sannsynlig igjen på onsdag. Foto: HESTEGUIDEN.COM Vis mer

Tipsekspert i storform

Dagbladets Bengt Berg mener Lill Adolf er onsdagens mest soleklare banker.

- Lill Adolf var råsterk sist under upassende forhold. Han får ikke noe billigere og enklere løp enn dette.

- En soleklar banker, sier Dagbladets tipsekspert som viste storform mandag på Drammen travbane.

Begge de store forslagene ga full uttelling. 9.392 kroner i A-veddemålet ble toppet med 154.073 kroner i B-spillet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media