Hvor er det blitt av ballen, Henry?

Gillette beskyldes for å ha trikset med video.

FJERNET BALLEN: I Gillettes reklamevideo har Thierry Henry en ball i hånda i den internasjonale nettsideversjonen, mens den er borte i den franske versjonen. Foto: Gillette.com
FJERNET BALLEN: I Gillettes reklamevideo har Thierry Henry en ball i hånda i den internasjonale nettsideversjonen, mens den er borte i den franske versjonen. Foto: Gillette.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Thierry Henry har fått gjennomgå overalt etter at han jukset Frankrike til VM på bekostning av Irland.

Internasjonal fordømmelse har ikke vært straff nok for mange kritikere, for eksempel mente den tidligere Irland- og Liverpool-spissen John Aldridge at Henry burde vrakes av sin personlige sponsor, barberhøvelprodusenten Gillette.

Aldridge har så langt ikke blitt hørt - men det kan virke som Gillette har tatt enkelte grep i kjølvannet av episoden i VM-playoffen.

En reklamefilm der Henry står med en fotball i venstre hånd, og med Tiger Woods og Roger Federer ved siden av seg, ble tilsynelatende for sterk kost etter den famøse handsen på Stade de France.

I hvert fall om man gjør som The Sun har gjort, og klikker seg inn på den franske versjonen av Gilletts hjemmeside.

Der finnes det ingen fotball - mens den i den internasjonale versjonen fortsatt ligger trygt i Henrys venstre labb. Ifølge den britiske tabloiden nekter Gillett kategorisk for at man har trikset litt med videoen. 

- Vi har snakket med den franske Gillette-avdelingen, og de kjenner ikke til at det er blitt gjort endringer på deres hjemmeside den siste tiden, sier talsmann James Nunn til The Sun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer