Hvor er Marion Jones?

SEVILLA (Dagbladet :på nettet): Marion Jones (23) falt sammen og brøt gårsdagens semifinale på 200-meter. Men hva skjer nå?

Oppmøtet på pressesenteret i Sevilla er i dag større enn vanlig på formiddagene.

En haug med journalister er på plass for å finne ut hvordan tilstanden er for 23-åringen. Er hun for skadet til å delta i 100-meter-stafetten? Har hun dratt fra Sevilla? Ingen vet. Sjøl ikke talspersonene for det amerikanske landslaget.

- Jeg beklager. Vi vet ikke noe mer enn i går. Nå jobber vi med å få kontakt med agenten hennes for å vite mer, sier presseoffiser Tom Surber til Dagbladet :på nettet.

I Sevilla

I følge personer Dagbladet :på nettet har snakket med, tyder mye på at Marion fremdeles er i byen.

- Hun er i Sevilla, og hun vil se an hvordan formen er. Er den god nok, kan det hende hun er med i stafetten, forteller en journalist som skal ha gode kilder innenfor det amerikanske miljøet. Men kan ikke bekrefte 100 prosent at dette stemmer.

Spekulasjoner

Under gårsdagens semifinale på 200-meter, falt Marion Jones sammen 40 meter fra mål. Deretter ble hun kjørt ut av stadion på båre, og det ble kjent at hun hadde krampe i nedre del av ryggen. Etter to timer på sjukestua, forlot hun stadion. Siden har ingen sett henne.

Dagbladet :på nettet kommer tilbake med mer info så fort vi vet noe mer.

FØR SKADEN: Marion Jones er forsvunnet etter skaden hun pådro seg i går kveld. Her i kjent stil på Bislett.