Hvor god er du, Märtha?

SARPSBORG (Dagbladet): - Prinsesse Märtha Louise kan vinne NM og matche de beste internasjonale rytterne, mener lagleder og tidligere topprytter Eddie Bull.

I går startet NM i sprangridning i Sarpsborg. Prinsesse Märta Louise stiller som en av de ypperste favorittene, og kan gå helt til topps under søndagens finale.

- Märtha Louise har hatt stor fremgang dette året, sier Eddie Bull i Norges Rytterforbund til Dagbladet.

- Blir hun god nok for OL i Sidney?
- Det er selvsagt alle rytteres drøm, men hun må konkurrere mye på et høyt nivå for å bli skikkelig god. Likevel er hun bra teknisk, har et bra talent og alt ligger til rette rent treningsmessig for at hun kan bli en internasjonal topprytter.
I oppvarmingsklassene til NM i går ettermiddag imponerte prinsessen publikum, konkurrenter og lagledelsen. Først red hun hesten Thirtysomething, deretter salet hun opp favoritthesten Halanta. Märtha Louises personlige trener i Nederland, Henk Nooren, har tidligere uttalt at hun vil komme til OL «om noen år hvis hun fortsetter framgangen».
Prinsessen ville ikke kommentere framgangen overfor Dagbladet på Tune trav- og ridesenter i går, men en sterk konkurrent sier:
- Bli ikke overrasket om hun står øverst på pallen på søndag!