Hvor god er du, Märtha?

SARPSBORG (Dagbladet): - Prinsesse Märtha Louise kan vinne NM og matche de beste internasjonale rytterne, mener lagleder og tidligere topprytter Eddie Bull.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I går startet NM i sprangridning i Sarpsborg. Prinsesse Märta Louise stiller som en av de ypperste favorittene, og kan gå helt til topps under søndagens finale.

- Märtha Louise har hatt stor fremgang dette året, sier Eddie Bull i Norges Rytterforbund til Dagbladet.

- Blir hun god nok for OL i Sidney?
- Det er selvsagt alle rytteres drøm, men hun må konkurrere mye på et høyt nivå for å bli skikkelig god. Likevel er hun bra teknisk, har et bra talent og alt ligger til rette rent treningsmessig for at hun kan bli en internasjonal topprytter.
I oppvarmingsklassene til NM i går ettermiddag imponerte prinsessen publikum, konkurrenter og lagledelsen. Først red hun hesten Thirtysomething, deretter salet hun opp favoritthesten Halanta. Märtha Louises personlige trener i Nederland, Henk Nooren, har tidligere uttalt at hun vil komme til OL «om noen år hvis hun fortsetter framgangen».
Prinsessen ville ikke kommentere framgangen overfor Dagbladet på Tune trav- og ridesenter i går, men en sterk konkurrent sier:
- Bli ikke overrasket om hun står øverst på pallen på søndag!

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer