- Hvor jeg drar neste gang vil bli en kjempestor overraskelse

Men Zlatan har ikke tenkt å forlate PSG nå.

OVERRASKELSE PÅ LUR: Zlatan scoret ett mål i nattens oppgjør mot United. Så lovet han at hans neste klubb kommer til å bli en overraskelse. Foto: Action Images via Reuters / Jeff Haynes / NTB Scanpix
OVERRASKELSE PÅ LUR: Zlatan scoret ett mål i nattens oppgjør mot United. Så lovet han at hans neste klubb kommer til å bli en overraskelse. Foto: Action Images via Reuters / Jeff Haynes / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det har vært mye spekulasjoner rundt Zlatan Ibrahimovic og et eventuelt klubbytte denne våren og sommeren.

Men nå virker det til at svensken er bestemt på å bli værende i PSG det året han har igjen av kontrakten sin.

- Jeg er veldig fornøyd med å være i PSG. Ser du ikke det utpå banen?, svarte svensken med et smil på spørsmål om hva framtida bringer, ifølge Guardian. 

- Jeg har igjen ett år av kontrakten min med PSG, og jeg er veldig fornøyd. Ting blir bedre, vi er et sterkere lag, og vi kan få til så mye mer, så for øyeblikket er jeg fornøyd, sa Zlatan videre.

33-åringen var sentral i natt, da PSG slo Manchester United 2-0 i Chicago - også en klubb svensken har vært koblet til i sommer.

Det har ikke manglet på klubben Zlatan har vært koblet til. Hovedpersonen selv kom med lovnader i natt om at den klubben han drar til etter PSG kommer til å overraske.

- Hvor jeg drar neste gang kommer til å bli en overraskelse, en kjempestor overraskelse, fortalte 33-åringen.

Neste kamp for det franske laget nå er Super Cup-finalen mot Lyon på lørdag. Der har PSG sjansen til å allerede sikre sesongens første trofé.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.