Hvor kommer milliardene fra?

Barca ber Real forklare.

BRUKER PENGER: I en tid hvor de fleste klubber sliter med økonomien, bruker Florentino Perez og Real Madrid mer penger enn noen gang. Nå ber Barcelona forklare hvor alle pengene kommer fra. Foto: AFP
BRUKER PENGER: I en tid hvor de fleste klubber sliter med økonomien, bruker Florentino Perez og Real Madrid mer penger enn noen gang. Nå ber Barcelona forklare hvor alle pengene kommer fra. Foto: AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): I en tid hvor de fleste klubber vil selge spillere, gjør den vaklende giganten fra Madrid det stikk motsatte i jakten på verdensherredømme.

Mandag gikk Kakà-overgangen i boks og i dag er det bekreftet at Cristiano Ronaldo bare er en personlig kontrakt unna Santiago Bernabeu.

To spillere inn for den nette sum av 1, 4 milliarder kroner.

Og handlingen er visstnok langt fra over.

- Jeg vet ikke hvor de 1,4 milliardene Real Madrid skal bruke på spillere kommer fra. Han sier han skal finansiere spillerne med å selge drakter, men det er umulig: de må selge 30 millioner drakter, sier Barcelonas finansdirekør Xavier Sala i Martin ifølge nyhetsbyrået PA.

Barca-direktøren lurer som oss andre hvor alle pengene kommer i fra.

- Jeg antar at noen må ha gitt klubben disse midlene, og jeg mener det ville vært fint om Florentino Perez kunne forklart oss hvor de kommer i fra, sier Martin.

Som en følge av finanskrisen er bankene generelt innført en strengere utlånspraksis.

- Jeg kan forsikre deg om at Barcelona aldri vil betale så mye for en spiller. For de pengene kunne vi kjøpt hele laget som vant Champions League-finalen mot Manchester United, sier Martin.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer