Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hvor mange av gutta ville tålt denne smellen?

Linjedommeren som ble trakassert av Andy Gray ble meid ned - reiste seg umiddelbart.

KRAFTIG TRØKK: Cardiffs Kevin McNaughton løp inn i ryggen på Sian Massey med stor kraft, men linjedommeren reiste seg umiddelbart og markerte for utspill - med et smil om munnen.  Foto: Sky Sports
KRAFTIG TRØKK: Cardiffs Kevin McNaughton løp inn i ryggen på Sian Massey med stor kraft, men linjedommeren reiste seg umiddelbart og markerte for utspill - med et smil om munnen. Foto: Sky Sports Vis mer

• Se videoen av Massey på YouTube

(Dagbladet): Det er blitt et vanlig skue i fotballkamper på toppnivå:

En spiller kjenner en liten berøring et sted på kroppen, stuper i bakken og ruller rundt med tilsynelatende uutholdelige smerter.

LAV SMERTETERSKEL: Dani Alves. Foto:   AFP PHOTO / JAVIER SORIANO
LAV SMERTETERSKEL: Dani Alves. Foto: AFP PHOTO / JAVIER SORIANO Vis mer

Et ferskt eksempel var «El Clasico» i forrige uke, der atleter som Pedro, Sergio Busquets og Dani Alves viste en smerteterskel selv Harald Eias Knut Arild Hareide-figur ville gremmet seg over.

Reiser seg uten å mukke
Da er det desto mer befriende å se klippet av linjedommer Sian Massey fra kampen mellom Cardiff og Middlesbrough i går kveld.

Etter drøye timen trøkket hjemmelagets Kevin McNaughton til for fullt i en takling helt ute ved sidelinja, og han greide ikke (?) å bremse i tide. I stedet meide han ned den vesentlig lettere og mindre robuste assistentdommeren.

LAV SMERTETERSKEL: Sergio Busquets. Foto: (AP Photo/Andres Kudacki)
LAV SMERTETERSKEL: Sergio Busquets. Foto: (AP Photo/Andres Kudacki) Vis mer

Massey har allerede vist at hun tåler en støyt gjennom å stå oppreist gjennom mediastormen som herjet etter de nedsettende kommentarene hun fikk av Sky Sports-veteranene Andy Gray og Richard Keys. Og hun tålte støyten fra McNaughton bedre enn mange mannlige toppspillere ville gjort ute banen, da hun reiste seg og markerte for utspark omtrent på direkten, uten en eneste rulle.

Cardiff-spilleren sjekket ikke hvordan det gikk med Massey, men det tok uansett ikke mange sekunder før hun smilte av hele opptrinnet.

Sky Sports-duo ble sparket
Den 25 år gamle assistentdommeren har ufrivillig blitt en liten kjendis i Storbritannia i år. I januar ble hun latterliggjort av Andy Gray og Richard Keys, som baksnakket henne før en kamp mellom Wolves og Liverpool i den tro at samtalen ikke ville bli hørt av uvedkommende.

LAV SMERTETERSKEL:  Pedro Rodriguez. Foto: (AP Photo/Manu Fernandez)
LAV SMERTETERSKEL: Pedro Rodriguez. Foto: (AP Photo/Manu Fernandez) Vis mer

- Noen bør gå ned dit og forklare offside for henne, sa Keys.  

- Kan du fatte det? En kvinnelig assistentdommer. Kvinner forstår ikke offsideregelen, svarte Gray.

LAV SMERTETERSKEL: Didier Drogba. Foto: REUTERS/Phil Noble
LAV SMERTETERSKEL: Didier Drogba. Foto: REUTERS/Phil Noble Vis mer

Lydopptaket ble imidlertid lekket til media, og senere kom det nye opptak som viste hvordan Gray også rakket ned på utseendet hennes. Det endte med at begge Sky Sports-veteranene mistet jobben.

LAV SMERTETERSKEL: Nani. Foto: AFP PHOTO/ADRIAN DENNIS
LAV SMERTETERSKEL: Nani. Foto: AFP PHOTO/ADRIAN DENNIS Vis mer
LAV SMERTETERSKEL: Angel Di Maria. Foto:  REUTERS/Felix Ordonez
LAV SMERTETERSKEL: Angel Di Maria. Foto: REUTERS/Felix Ordonez Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media