- Hvor mye er du blitt betalt?

Fabragas til dommeren i tunnelen.

I KAMPENS HETE: Cesc Fabregas bekrefter at ikke velfunderte ord ble sagt i pausen. Foto: AP/Tom Hevezi
I KAMPENS HETE: Cesc Fabregas bekrefter at ikke velfunderte ord ble sagt i pausen. Foto: AP/Tom HeveziVis mer

(Dagbladet): I går gikk Everton-sjef David Moyes hardt ut mot Arsenal-kaptein Cesc Fabregas.

Moyes mente spanieren burde vært utvist på flekken, etter at han var «motbydelig» mot dommer Lee Mason i spillertunnelen etter 1. omgang.

I dag skriver en rekke britiske aviser at 23-åringens ord til Mason handlet om korrupsjon, koblet til da mannen i svart godkjente Luis Sahas mål scoret i klar offside.

- Hvor mye er du blitt betalt? skal Fabregas ha ropt ut.

I går ble det klart at Fabragas ikke straffes av det engelske fotballforbundet (FA) for replikkene i pausen.

Daily Express skriver at FA ikke rører Fabregas fordi vitner og Arsenal-folk forteller at midtbanespilleren ropte ordene ut i lufta, ikke ansikt til ansikt med Mason eller hans assistenter.

Ifølge Daily Mail og The Guardian har Mason ikke rapportert inn Fabregas-utbruddet, og bare en offisiel klage fra Everton kan gjøre det til en FA-sak.

Selv gikk Spania-verdensmesteren ut via Arsenals hjemmeside i går, og han benektet ikke at han kom med anklager mot Mason.

- Alt jeg kan si nå er at jeg har respekt for alle kampdommere. De har en vanskelig jobb og deres avgjørelser er endelige. Ja, jeg var opprørt i pausen, og det var også 60 000 Arsenal-supportere, sier Fabregas.

Fabregas visste allerede i går kveld at Mason ikke hadde rapportert ham.

- Spillere fra begge lag sa ting da vi fikk av banen, og dette skjer hele tida i fotballen. Jeg er lidenskaplig i forhold til denne klubben, og som alle spillere vil jeg vinne hver eneste kamp. Mange ting blir sagt når man ikke er i balanse.