Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Hvor ofte har Rooney filmet seg til straffe?

Diouf mener andre filmer like mye som ham selv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Boltons kontroversielle spiss El Hadji Diouf er en av Premier Leagues mest upopulære spillere, og er knapt nok likt av sine egne supportere.

Diouf er kjent for å være en notorisk skuespiller, og har måttet tåle overskrifter om spytting og konemishandling. Nå har han kommet med en lite oppsiktsvekkende erkjennelse - Diouf innrømmer at han filmer. Men han reagerer på at det bare er han som får gjennomgå.

- Alle spillere filmer, ikke bare meg. Hvis du ser på Rooney, hvor mange ganger filmer han for å få straffespark? Det er bare fordi det er meg at folk snakker om det, mener Diouf.

Uttalelsen faller neppe i god jord hos Rooney, som nylig rykket ut og fortalte hvorfor han aldri kommer til å filme. Diouf skyter likevel ikke himmelhøyt over mål - for det er liten tvil om at Rooney falt teatralsk da han skaffet United straffe mot Arsenal i 2004.

En hyggelig fyr

Men om Diouf er uærlig på banen, virker han ærlig når han forklarer sine motiver for å filme - men det bedrer neppe på omdømmet hans.

- Noen ganger når jeg filmer for å få straffe, er det fordi de beste fotballspillerne er lure. Jeg holder meg ikke på beina så motspilleren kan brekke beinet mitt. Jeg kaster meg før han går inn i taklingen. Noen ganger gir dommeren meg frispark, andre ganger ikke, sier Diouf.

Ifølge senegaleseren har det dårlige ryktet hans kostet ham utallige straffespark.

FILMER: El Hadji Diouf er en notorisk skuespiller, og her forsøker han å få straffe mot Manchester United, uten å lykkes. - Alle spillere filmer, ikke bare meg, mener han. Foto: EPA
FILMER: El Hadji Diouf er en notorisk skuespiller, og her forsøker han å få straffe mot Manchester United, uten å lykkes. - Alle spillere filmer, ikke bare meg, mener han. Foto: EPA Vis mer

- Problemet er at dommeren ofte ikke er fair mot meg. Jeg blir felt, men får verken frispark eller straffe.

Stempelet som en «bad boy» er også feilslått, hevder han.

- Jeg er en veldig glad gutt og jeg elsker å spille fotball. Noen ganger når folk sparker meg ned bare ler jeg, og når folk blir kjent med meg er jeg en hyggelig fyr.

<B>FILMER?</B> Det mener El Hadji Diouf. Det spørs om Wayne Rooney er enig.
Hele Norges coronakart