Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hvordan bommet du her, Beugre?

Hønefoss sløste hjemme mot Stabæk.

HER MÅ DU SCORE, BEUGRE: Kevin Beugre sto mutters alene foran mål, men klarte ikke å styre ballen forbi Stabæk-keeper Mande Sayouba. Foto: DBTV
HER MÅ DU SCORE, BEUGRE: Kevin Beugre sto mutters alene foran mål, men klarte ikke å styre ballen forbi Stabæk-keeper Mande Sayouba. Foto: DBTV Vis mer

(Dagbladet): Hønefoss - Stabæk 0-0

Hønefoss spilte uavgjort hjemme mot Stabæk, og har med det ikke vunnet på sine ni siste Tippeliga-kamper.

- Vi var veldig svake i første omgang der vi ikke var med i det hele tatt, men i andre omgang syntes jeg vi kjøre fullstendig. Stabæk er et lag vi kan slå, og vi var veldig nær å gjøre det, sier Hønefoss-trener Leif Gunnar Smerud etter kampen.

Stabæk var best i første omgang, og Franck Boli hadde omgangens to beste muligheter uten å finne nettmaskene.

- Vi hadde fire gode muligheter i første omgang, og de hadde ingenting. I andre omgang var de motsatt, oppsumerte Stabæk-trener Petter Belsvik etter kampen.

Etter hvilen var imidlertid Hønefoss langt bedre med i kampen, og etter bare ett minutt kom Riku Riski til avslutning. Mande Sayouba reddet imidlertid forsøket fra finnen greit.

Riski var frempå igjen like etter da han fikk et hav med tid på høyrekanten. Finnen la ballen inn i midten til Kevin Beugre, men sistnevntes avslutning fra tre-fire meter ble reddet av Sayouba på streken.

Beugre fikk en mulighet til omtrent kvarteret før full tid da han kastet seg frem på et skudd og headet mot mål, men skuddet gikk like, like utenfor.

Sjansesløseriet til Hønefoss fortsatte i sluttminuttene, og da Riski skjøt mot mål fra kloss hold syv minutter før full tid trodde samtlige på AKA Arena at ballen gikk i mål. Dessverre for Hønefoss traff Riski medspiller Beugre som sto på streken.

Det ble med det ingen mål på AKA Arena, og Hønefoss' rekke med kamper uten seier er altså forlenget til ni kamper.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media