LETT Å DISTRAHERE: Mario Balotelli er kjent for sine påfunn. Nå forteller James Milner hvordan de distraherte spissen da han spilte i Manchester City. Foto: REUTERS/Stefano Rellandini
LETT Å DISTRAHERE: Mario Balotelli er kjent for sine påfunn. Nå forteller James Milner hvordan de distraherte spissen da han spilte i Manchester City. Foto: REUTERS/Stefano RellandiniVis mer

Hvordan distrahere Balotelli? Gi ham en Ipad og Angry Birds

- Han er som en 12-åring, sier tidligere lagkamerat.

(Dagbladet): Italienske Mario Balotelli er en mann kjent for sine sprell. Han har blant annet fyrt av fyrverkeri i sin leilighet, og røket i tottene på sin tidligere manager i Manchester City, Roberto Mancini.

Nå avslører tidligere lagkamerat i City, James Milner, hvordan de temmet villstyringen. Det er tilsynelatende ikke så stor forskjell på hvordan man distraherer en 12-åring og en fotballproff på 22 år.

- Du måtte holde ham opptatt. En gang gjorde vi et julearrangement med mye venting. Da tenkte vi, hva skal vi gjøre med ham? Han kommer til å bli et mareritt, sier Milner til Football-Italia.

Det resulterte i at Balotelli fikk være med i et 20 minutter langt intervju med keeper Joe Hart, så ga noen ham en Ipad slik at han fikk spille det populære spillet Angry Birds.

- Det var som å ha en 12-åring i garderoben. Han likte å være midtpunktet, sier Milner.

Men City-spilleren legger likevel til at han savner italieneren.

- Jeg savner ham. Han var kanskje gal, men han var en snill fyr, harmløs, og jeg håper han gjør det godt i Milan. Det var vanskelig å hate ham, avslutter engelskmannen.

KJENNER BALOTELLI: James Milner (til høyre). Foto: AFP PHOTO/Paul Ellis
KJENNER BALOTELLI: James Milner (til høyre). Foto: AFP PHOTO/Paul Ellis Vis mer