Hvordan endte finalen igjen, Frank?

United-gutta koste seg på Lampards bekostning.

(Dagbladet.no): Lørdag formiddag meldte ni Moskva-farere seg til landlagstjeneste for England foran møtet med USA på onsdag.

Og utifra bildene fra treningsanlegget i Colney Heath å bedømme, så det ikke ut til at spesielt Wayne Rooney og Rio Ferdinand hadde glemt utfallet av onsdagens Champions League-finale.

Under oppvarmingsøvelsene var nemlig Rooney og Ferdinand aldri langt unna verken Frank Lampard eller Joe Cole, og så ut til å more seg kostelig på Chelsea-spillernes bekostning.

England, som ikke skal til EM i Østerrike og Sveits om to uker, møter USA og Trinidad og Tobago neste uke. Manchester United og Chelsea sine representanter i troppen er ment å ta del i den første kampen, men, om de skal være med på flyet til Karibia neste helg er imidlertid ikke avklart. 

- Jeg bestemmer. Dersom jeg vil at de skal være med, blir de med, lyder det kryptisk fra landslagssjef Fabio Capello i hans første intervju på engelsk til BBC.

Annendivisjons- spiller i troppen 

Capello har dessuten funnet plass til en aldri så liten overraskelse i landslagstroppen: Peterborough-keeper Joe Lewis erstatter en skadet Chris Kirkland.

Den 20 år gamle keeperen debuterte tidligere i sesongen for U21-landslaget, og selv om det neppe blir noen landslagsbebut på A-nivå, er uttaket et bevis på at «The Posh» sitter på en verdifull og spennende unggutt.

INNPÅSLITEN: Wayne Rooney var aldri langt unna Frank Lampard på Englands treningsfelt, da landslagsspillerne fra Manchester United og Chelsea møttes for første gang etter Champions League-finalen. Foto: AP/Scanpix
INNPÅSLITEN: Wayne Rooney var aldri langt unna Frank Lampard på Englands treningsfelt, da landslagsspillerne fra Manchester United og Chelsea møttes for første gang etter Champions League-finalen. Foto: AP/Scanpix Vis mer

- Jeg er i skyene over å uttaket. Det kom ut av ingen ting, og jeg nyter hvert eneste minutt. Jeg trente med laget på lørdag morgen og det var fantastisk å være omgitt av noen av de beste spillerne i landet, sier en lykkelig Lewis til Peterboroughs hjemmesider.

Hvordan endte finalen igjen, Frank?
GOD STEMNING, TROSS ALT: Til slutt klarte ikke Lampard å skjule smilet.
OMSVERMET: Owen Hargreaves og Rio Ferdinand sørget for at Frank Lampard ikke fikk fred selv under treningspausene.
SKÅNET: John Terry holdt seg klokelig unna begivenhetenes sentrum under dagens landslagstrening i London.