Hvordan er det mulig å ikke score her, Spurs?

Men Chelsea sviktet i kampen de måtte vinne.

ENORM TRIPPELSJANSE: Rafael van der Vaart ser sitt andre skudd bli blokkert av Ashley Cole og Petr Cech. På returen headet Adebayor like over. FOto:  REUTERS/Dylan Martinez
ENORM TRIPPELSJANSE: Rafael van der Vaart ser sitt andre skudd bli blokkert av Ashley Cole og Petr Cech. På returen headet Adebayor like over. FOto: REUTERS/Dylan Martinez Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Chelsea - Tottenham 0-0

(Dagbladet): Det var kampen Chelsea måtte vinne og Tottenham ikke måtte tape.

Sånn sett har Spurs størst grunn til å si seg fornøyd med 0-0 og ett poeng på Stamford Bridge, men hvittrøyene føler nok at de bokstavelig skuslet bort en stor sjanse til å parkere Chelsea i topp fire-kampen.

De hadde nemlig noen eventyrlige muligheter til å score, men både Emmanuel Adebayor, Rafael van der Vaart og Gareth Bale var vaksinerte mot å få ballen i kassa.

Førstnevnte ble sendt alene med Petr Cech med ti minutter igjen å spille, etter genialt framspill fra Luka Modric. Adebayor dro seg forbi keeper, men greide ikke å få ballen forbi en skliende Gary Cahill på streken. På den påfølgende corneren havnet ballen på panna til Gareth Bale, som headet knallhardt i tverrligger.

Den aller største Tottenham-sjansen kom likevel i siste minutt av 1. omgang: Modric kom seg til linja og fikk slått ut i feltet. Van der Vaart hadde hele målet å sikte på fra seks meter, men med høyrebeinet satte han den rett på Cech. Returen tok han selv, men igjen greide han ikke å få ballen forbi Chelsea-keeperen. Som om ikke det var nok headet Adebayor like over på retur nummer to - en utrolig trippelsjanse for gjestene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer