- Hvordan kan han forsvare taklingen på broren min?

Thomas Holm kaller Martin Andresen en klovn.


(Dagbladet): Thomas Holm langet i går kveld ut mot Martin Andresen på Facebook-siden sin. Overfor NRK.no gjentar han i dag karakteristikken av Vålerenga-sjefen som en «klovn».

Det er spesielt Andresens forsvar av Fegor Ogudes stempling av lillebroren Daniel Fredheim Holm (RBK) under gårsdagens 0-0-kamp han sikter til.

GODT PLASSERT: Martin Andresen sto tett ved den omdiskuterte situasjonen. Vålerenga-treneren mener Fegor Ogudes stempling ikke var spesielt stygg. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
GODT PLASSERT: Martin Andresen sto tett ved den omdiskuterte situasjonen. Vålerenga-treneren mener Fegor Ogudes stempling ikke var spesielt stygg. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Vis mer

Vålerenga-treneren havnet i krangel med Rosenborgs Jan Jönsson på direkten på TV 2 etter kampen, da han sto på at Ogude ikke fortjente gult kort nummer to for fellingen av Fredheim Holm.

- Han er en klovn etter det han sa i går på TV. Hvordan kan han stå der og forsvare Fegor Ogude etter den taklingen mot broren min? Jeg står for det jeg skrev, sier Holm til NRK.no.

- Lov å kalle meg klovn Martin Andresen står fortsatt på sitt.

SINT: Thomas Holm (t.v.) raser mot Martin Andresen. Her feirer han scoring mot Rosenborg og lillebror Daniel Fredheim Holm. Foto: Linn Cathrin Olsen / NTB scanpix
SINT: Thomas Holm (t.v.) raser mot Martin Andresen. Her feirer han scoring mot Rosenborg og lillebror Daniel Fredheim Holm. Foto: Linn Cathrin Olsen / NTB scanpix Vis mer

- Jeg syns ikke den taklingen på Daniel Fredheim Holm var så stygg, jeg sto like ved og så episoden. At han kaller meg en klovn, det skal han få lov til. Alle har rett til å ha sin egen mening, sier han til NRK.

Holm kritiserer videre Andresen for å ikke slippe til spillere som Singh og Fellah, men Vålerenga-treneren parerer med at om noen klubber har sluppet til talentene de siste årene, er det nettopp Vålerenga.

- Tør si ifra Thomas Holm spilte i Vålerenga som junior, og var etter utenlandsopphold tilbake som senior fra 2002 til 2007, men gikk til Molde før Andresens første sesong ved roret i Oslo-klubben i 2008.

Men han er fortsatt engasjert i hva som skjer i gamleklubben, og nå mener han Andresen ikke er rett mann for klubben.

- Jeg er glad i klubben og håper de gjør det godt, men jeg vet at flere er enige med meg i at Andresen ikke har levert varene. Jeg er bare en som tør å si ifra, sier Holm.