Hvordan kan jeg dra etter dette?

Gerrard blir i Liverpool.

(Dagbladet.no): Nok en opptur for Liverpool-fansen.

Etter Champions League-seieren i går kveld røpet kaptein Steven Gerrard at han gjerne skriver ny kontrakt med klubben.

- Jeg hadde en idé om at jeg kom til å bli spurt. Vi skal snart i samtaler, og det ser bra ut. Hvordan kan jeg dra etter en kveld som dette, og alle andre kvelder jeg har opplevd i sesongen? spør Gerrard i The Times.

Liverpool-fansen svarer nok i kor. Nei, det kan han ikke.

Som John Arne Riise og resten av gjengen feiret Gerrard heftig i natt, etter Liverpools første seier i Europas gjeveste turnering på 20 år.

Og sesongens eneste trofé etter at klubben tapte ligacupfinalen mot Chelsea, klubben som sikler aller mest etter midtbanespilleren.

Gerrard innrømmer at han ikke turte å tro på seier etter 0-3 ved pause. Han skulle egentlig tatt Liverpools femte straffe, men slapp da Dudek reddet på nytt.

- Dette er den beste kvelden i mitt liv. Formen min har gått opp og ned i løpet av en stressende sesong, men det skal jeg ikke tenke på mer. Dere vil få se en annen spiller neste sesong, sier Gerrard.

BLIR PÅ ANFIELD: Steven Gerrard stolt som en rød hane da han kunne løfte pokalen i natt, etter at Milan ledet 3-0 til pause. Foto: SCANPIX/AP
BLIR PÅ ANFIELD: Steven Gerrard stolt som en rød hane da han kunne løfte pokalen i natt, etter at Milan ledet 3-0 til pause. Foto: SCANPIX/AP Vis mer

Men også da i Liverpool-trøye.