Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Hvordan skal jeg kunne gi opp med to kamper igjen å spille? Hvilken leder gjør slikt?»

Stabæk-sjefen raste.

Sint: Bob Bradley er normalt sett rolig og sindig i sine intervjuer etter kampslutt. Etter søndagens tap mot Viking var han ikke like blid.

 
Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
Sint: Bob Bradley er normalt sett rolig og sindig i sine intervjuer etter kampslutt. Etter søndagens tap mot Viking var han ikke like blid. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

STAVANGER (Dagbladet):
Stabæks suksesstrener Bob Bradley var naturligvis en skuffet mann etter at laget hans tapte 2-1 for Viking, søndag kveld.

Da den normalt så sindige treneren møtte pressen var det spesielt et spørsmål fikk ham til å tenne på alle plugger.

 Gir ikke opp
Amerikaneren ble nemlig spurt om laget hans ville ta til takke med bronsemedalje, etter at de søndag kveld ble passert av Strømsgodet på målforskjell. 

- Hvordan skal jeg kunne gi opp sølvmedaljen nå, med to kamper igjen å spille? Hvilken leder gjør slikt, tordnet han og fortsatte: 

- Vi har alt å spille for og gir selvfølgelig ikke opp, sa han bestemt. 

Dårlig andreomgang
Etter utblåsningen gikk treneren over til å analysere lagets prestasjon,

- Jeg synes at førsteomgangen vår er god. Vi responderer bra etter å ha sluppet inn et mål, og makter å utligne. Det var godt gjort, sa han.  

- Andreomgangen vår er svak. Da burde vi ha kommet opp på et enda høyere nivå, men maktet det ikke.

- Må vise styrke
Sammenlignet med Rosenborg, Molde, Odd og Strømsgodset har Stabæk en liten tropp. Bradley mente ikke at mangel på energi var grunnen til at laget hans tapte.

- Vi har en relativt liten tropp, men jeg tror ikke spillerne er slitne. Vi har noen skader, men det er slikt som skjer. Det er da vi må vise styrke, fastslo han avsluttningsvis.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!