- Hvordan skal jeg stoppe ham på lovlig vis?

I kveld kan Ronaldo score mål nummer 100 for United.

(Dagbladet.no): Det er Champions League-feber i Glasgow der de skotske mesterne skal ta i mot Manchester United. Celtic vinne for å holde liv i håpet om avansement fra gruppa, mens en Manchester United-seier kan sikre avansementet med to innledende runder igjen.

Cristiano Ronaldo jakter sitt mål nummer 100 i United-trøya, og det blir Celtic-backen Mark Wilsons oppgave å snyte portugiseren for festen.

Uten at han er spesielt optimistisk før oppgjøret.

- Når folk spør deg om hvordan du stopper Ronaldo burde de egentlig spørre om hvordan du stopper ham på lovlig vis, sier Wilson til The Sun.

- Han er sannsynligvis den beste spilleren jeg noensinne har spilt mot, sier Wilson, som også fikk prøvd seg mot Ronaldinho forrige sesong.

Må ha noe spesielt

Gordon Strachan klamrer seg til håpet om en ny hjemmeseier mot United i Champions League. For to år siden opplevde han magien han ser etter i kveld da Shunsuke Nakamura senket United på Parkhead.

- Dette er et magisk sted, og jeg har hatt noen veldig spesielle kvelder her, sier Strachan.

RONALDO I 100: I kveld kan han score sitt 100. mål for Manchester United. Foto: SCANPIX
RONALDO I 100: I kveld kan han score sitt 100. mål for Manchester United. Foto: SCANPIX Vis mer

- Vi trenger noe helt spesielt fra spillerne våre for å score, med mindre vi skulle score ved en ren tilfeldighet. Men med publikum i ryggen er det klart vi kan vinne i kveld, insisterer Strachan.

Ikke redd

United-manager Alex Ferguson vet at både publikum og spillerne i Glasgow kommer til å gå rett i strupen på dem, men går for den avansementsikrende seieren.

- Jeg kommer til å ta ut et lag som får et resultat. Det er det viktige her, vi tøyser ikke med denne kampen, sier Ferguson til Uniteds hjemmeside.

- Hvordan skal jeg stoppe ham på lovlig vis?
BLIR IKKE LETT: Celtic-back Mark Wilson har prøvd før, og mener Cristiano Ronaldo er verdens beste spiller. I kveld skal han prøve å stoppe ham en gang til. Det lukter kort allerede nå.