Annonsørinnhold

Hvordan takler Barcelona-spillerne ukas triste nyhet?

Se Oddsprogrammet!

Lars Dybwad er Dagbladets odds- og tippeekspert. I tillegg til å levere daglige tippeanalyser skriver han jevnlig artikler om odds og tipping i sin oddsblogg. 

Oddstipsene fredag
Fredagen har som vanlig ikke så mye å by på, denne kveldens holdepunkt blir Valencia, som snart må snu sin ligasesong. Se fredagsanalysene her!

Lørdagens spill
Dette Oddsprogrammet handler derimot om lørdagens kamper, og de to forslagene kommer fra Serie A og Primera Division.

Dagbladets oddstipper Lars Dybwad håper å følge opp den fine tippeformen så langt i desember, der treff på 18 av 27 foreslåtte enkeltkamper har gitt et overskudd på nær 1.500 kroner for de som har fulgt med en hundrelapp på hver kamp. En daglig rente på 55 prosent!

Her er lørdagens spilleforslag fra Oddsprogrammet:

44. Bologna - Parma H (2,20)
113. Osasuna - Granada H (1,80)

Dobbelen gir 3,96 i odds og har leveringsfrist 14.55. Klikk her for å levere den online med 100 kroner i innsats (forutsetter at du er registrert spiller hos Norsk Tipping på Internett).

Årets siste Oddsprogrammet
Dette var det siste nett-TV-programmet i 2012, men fortvil ikke: Oddstipper Lars Dybwad feirer julen på kontoret, og vil levere tips hver dag i jule- og nyttårsdagene, så fremt det er noe å spille på. Følg med på Dagbladets oddstipssider.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.