Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Hvorfor hopper han rundt i en sånn drakt?

Wengers likte ikke å se van Persie score for United.

epa03369630 Robin Van Persie scores the first goal for Manchester United against Fulhamin the English Premier League soccer match at Old Trafford Manchester, Britain, 25 August 2012.  EPA/PETER POWELL DataCo terms and conditions apply.  http//www.epa.eu/downloads/DataCo-TCs.pdf
epa03369630 Robin Van Persie scores the first goal for Manchester United against Fulhamin the English Premier League soccer match at Old Trafford Manchester, Britain, 25 August 2012. EPA/PETER POWELL DataCo terms and conditions apply. http//www.epa.eu/downloads/DataCo-TCs.pdf Vis mer

• Følg Liverpool - Arsenal i vårt fotballstudio klokka 14.30.

(Dagbladet): Arsene Wenger hentet Robin van Persie til Arsenal som 21-åring og omskolerte ham fra ving til spiss. Åtte sesonger og 96 Arsenal-scoringer seinere, måtte Wenger slippe nederlenderen til en av de argeste rivalene.

Kanskje ikke så underlig at han synes det var rart å se van Persie feire sin første scoring for Manchester United sist helg.

- Jeg må jo si at det var et fantastisk mål, et typisk van Persie-mål. Men det var litt rart for meg at han hadde på seg feil trøye. «Hvorfor hopper han rundt i en sånn drakt? Jeg vet ikke.» Jeg vet det jo, men jeg liker det ikke så godt, sier Wenger ifølge The Sun.

Etter salget av van Persie har Arsenal startet sesongen med to 0-0-kamper i Premier League. Verken hjemme mot Sunderland eller borte mot Stoke fant de veien til mål.

- Vi har ikke scoret, og vi har ikke vært helt på vårt beste i angrep, men det vil komme før eller siden. Om jeg fikk velge, ville jeg selvsagt beholdt van Persie. Om du mister en spiller som scorer 30 mål, er det jo ikke 100 spillere i verden som kan score 30 mål per sesong på dette nivået, sier franskmannen ifølge Sporting Life.

Er Rodgers en gærning? I ettermiddag spiller Arsenal borte mot Liverpool. Også på Merseyside har man sendt offensive spillere på dør, og i enda mindre grad enn Arsenal hentet inn etablerte erstattere.

En drøy uke før overgangsfristen sa Liverpool-manager Brendan Rodgers at han ville vært en gærning (på engelsk: «a nutcase» - journ. anm.) om han slapp Andy Carroll om det ikke fantes andre løsninger.

GODGUTT: Arsene Wenger hentet Robin van Persie til Arsenal som 21-åring, og hadde nederlenderen på laget i åtte år. Foto: EDDIE KEOGH / REUTERS / NTB SCANPIX
GODGUTT: Arsene Wenger hentet Robin van Persie til Arsenal som 21-åring, og hadde nederlenderen på laget i åtte år. Foto: EDDIE KEOGH / REUTERS / NTB SCANPIX Vis mer

Fredag ble Carroll leid ut til West Ham, og Liverpool mislyktes i å kjøpe Fulhams Clint Dempsey, som i stedet endte i Tottenham.

Liverpool ser ut til å mangle backup på spissplassen, og når overgangsvinduet er stengt er de nødt til å bruke spillerne de har til rådighet, eller å hente inn kontraktsløse spillere.

- Vurderer Owen Én som er på jobbjakt i øyeblikket, er Michael Owen (32) som ikke fikk ny kontrakt med Manchester United. Owen scoret i Liverpool-debuten som 17-åring for over 15 år siden, men gjorde seg mektig upopulær blant mange Liverpool-tilhengere da han skrev under for United i 2009.

I dag skriver ESPN at Liverpool vurderer å gi Owen et tilbud. Han har også blitt koblet til Everton, som han holdt med som guttunge.

I går kveld skrev Owen følgende om situasjonen sin via Twitter:

«Leser på tidslinja mi. 99 prosent av dere spør hvor jeg skal spille nå. Jeg vet hvem som er interesserte, men ingenting vil bli avgjort før neste uke. Jeg kan selvsagt ikke fortelle dere hvem jeg er i samtaler med ennå. Jeg har en idé om hvor jeg kommer til å gå, men du vet jo aldri hvilke andre som kan komme inn i bildet!»

FORTAPT SØNN: Michael Owen og staffordshire bull terrieren Rory på tur med OL-flammen i London i sommer. Kan Owen bli tatt inn i varmen i Liverpool igjen som en nødløsning på spissplass? Foto: KI PRICE / REUTERS / NTB SCANPIX
FORTAPT SØNN: Michael Owen og staffordshire bull terrieren Rory på tur med OL-flammen i London i sommer. Kan Owen bli tatt inn i varmen i Liverpool igjen som en nødløsning på spissplass? Foto: KI PRICE / REUTERS / NTB SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media