San Marino-sjefen optimist før kampen mot Norge:

- Hvorfor kan ikke vi presse Norge?

Ser Norges resultater i det siste.

TROR PÅ ET GODT RESULTAT: San Marino-sjef Pierangelo Manzaroli har trøbbel med å få med spillerne sine til Oslo, men tror likevel de kan skape trøbbel for Høgmos menn.Foto: Paul Currie/BPI/REX/Shutterstock/ NTB Scanpix
TROR PÅ ET GODT RESULTAT: San Marino-sjef Pierangelo Manzaroli har trøbbel med å få med spillerne sine til Oslo, men tror likevel de kan skape trøbbel for Høgmos menn.
Foto: Paul Currie/BPI/REX/Shutterstock/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

San Marinos trener Pierangelo Manzaroli tapte med ti mål på forrige Oslo-besøk. Fotball-Europas miniputt prøver igjen, men flere spillere er hjemme for å jobbe som sjåfør, snekker og butikkmedarbeider.

I oktober 1992 vant det norske landslaget sin største seier noensinne. 10-0 over San Marino ble starten på veien mot USA-VM snaut to år senere.

– Den kampen husker jeg godt fordi jeg spilte den. Vi møtte et fysisk sterkt og meget godt norsk lag. Samtidig var vi ikke skikkelig i gang med vår egen sesong. Vi klarte oss mye bedre hjemme (0-2-tap) ikke så lenge etter, sier Pierangelo Manzaroli til NTB.

Han er født i badebyen Rimini og spilte 38 landskamper for San Marino før han startet som trener.

Når NTB snakker med ham på telefonen tusler han rundt i Belfast og grubler på laguttaket mot Nord-Irland i 0-4-tapet lørdag.

Her gjelder ikke bekymringer om laghotellet er fint nok eller flysetene de mest behagelige.

Hverdagen dreier seg ikke sjelden om å få sammen nok spillere til å fylle benken. Lørdag ble Mirko Palazzi utvist og pådro seg karantene mot Norge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer