HISSIG: Roberto Mancini ville ha et ord med dommeren etter at pipeblåseren annullerte en Sergio Agüero-scoring. Foto: AP Photo/Jon Super/NTB scanpix
HISSIG: Roberto Mancini ville ha et ord med dommeren etter at pipeblåseren annullerte en Sergio Agüero-scoring. Foto: AP Photo/Jon Super/NTB scanpixVis mer

- Hvorfor skal ikke trenere få reagere?

David Platt forsvarer manageren etter raseriutbruddet mot dommer og kameramann.

Følg Premier League i vårt Fotballstudio lørdag fra 16.00

(Dagbladet): Manchester City har ikke hatt noen stor sesong i Champions League, og  ligger helt sist i gruppespillet etter fire spilte kamper. Da laget spilte 2-2 mot Ajax i midtuken, skjelte Roberto Mancini ut både dommeren og den ene kameramannen.

FOR NÆR: Roberto Mancini mente kameramannen var for tett innpå situasjonen. Foto: AP Photo/Clint Hughes/NTB scanpix
FOR NÆR: Roberto Mancini mente kameramannen var for tett innpå situasjonen. Foto: AP Photo/Clint Hughes/NTB scanpix Vis mer

Manchester City fryktet at manageren ville bli utestengt i en kamp som følge av episoden, men verken kamplederen eller dommeren meldte situasjonen inn for UEFA. David Platt, som også er trener i klubben, støtter sin manager etter episoden.

- Jeg tror ikke han er den første manageren som går inn på banen. Hvis du går inn på Wikipedia så vil du se at han har gjort det før, ikke bare som manager, men som spiller. Han bærer hjertet på ermet. Hvorfor skulle ikke en manager i en fotballklubb bli frustrert? Hvorfor skulle ikke vi alle bli frustrerte? Spillere er frustrerte, supportere er frustrerte og staben er frustrerte, sier David Platt ifølge avisa The Mirror.

Mancini skal ha vært svært misfronøyd med at dommer Peter Rasmussen annullerte en City-scoring. Etterpå mente han at den ene kameramannen på stedet kom fort nært innpå italieneren.

- Han gikk ut på banen og snakket med dommeren. Når han kommer tilbake, snur han seg og får et kamera helt opp i ansiktet. Han snur seg og sier, på engelsk, at det er nok nå, sier David Platt.