<strong>STOREIER:</strong> Stan Kroenke eier lag i Premier League, NFL, NHL, NBA og MLS. Kroenke er under kritikk fra flere hold for hva lagene hans presterer. <br>Foto: Sean M. Haffey/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
STOREIER: Stan Kroenke eier lag i Premier League, NFL, NHL, NBA og MLS. Kroenke er under kritikk fra flere hold for hva lagene hans presterer.
Foto: Sean M. Haffey/Getty Images/AFP/NTB Scanpix Vis mer

Stan Kroenke drar inn store verdier på sitt idrettsimperiet

Hvorfor svake resultater og fan-misnøye ikke bryr Arsenal-eier Stan Kroenke

Arsenal-eieren tjener grovt, men de sportslige resultatene er svake.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Blant Arsenal-fansen er han kjent som Silent Stan. Mannen som sjelden er tilstede på kamper og enda sjeldnere er mulig å høre fra. Amerikaneren er sjelden å se i overskriftene, annet enn da han fikk kritikk for en jaktkanal som viste jakt på truede dyrearter tidligere i sommer.

70-åringen fra Columbia, Missouri i USA er i det store og hele en reservert person. Bak fasaden er Kroenke den personen med mest penger investert i idrettslag og idrettsanlegg på planeten.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer