- Hvorfor vil hun ha meg?

P. K. Subban hyller kjæresten Lindsey Vonn, og innrømmer at han er overrasket.

LYKKELIGE SAMMEN: PK Subban og Lindsey Vonn. Foto: TNB SCanpix
LYKKELIGE SAMMEN: PK Subban og Lindsey Vonn. Foto: TNB SCanpixVis mer

Den tidligere alpinstjerna Lindsey Vonn (34) og NHL-spiller P.K. Subban (30) forlovet seg i august, og føyer seg med det inn i rekken over store idrettsnavn som finner hverandre.

Vonn kom i samme slengen med en advarsel til eventuelle andre beilere. Det er tydelig at forholdet blomstret mellom stjerneparet, som fant hverandre for drøyt to år siden.

- Forstår det ikke

Vonn og Subban møttes for første gang på idrettsgallaen ESPYS, som hvert år blir arrangert av sportskanalen ESPN. Subban har tidligere avslørt at han ble helt satt ut da han så alpinesset på den røde løperen.

Vonn har ikke lagt skjult på hvor stolt hun er av Subban, og i et intervju med «Tim and Sim» på Sportsnet, åpner Subban seg opp om forholdet til kvinnen med åtte VM-medaljer, tre OL-medaljer og 82 verdenscupseire.

Hockeyspilleren blir vist et bilde av Vonn fra en rød løper, og reagerer umiddelbart:

- Hva jeg tenker når jeg ser dette bildet? Har jeg tatt meg vann over hodet? Hvorfor vil hun ha meg? Hun er så mye flottere enn det jeg er, sier NHL-spilleren til Sportsnet.

Han fortsetter:

- Vi er lykkelig sammen.

Til tross for at paret deler mye av seg selv i sosiale medier, forteller Subban at de ønsker å holde visse ting hemmelig så lenge som mulig.

Blant de tingene er forlovelsen:

- Vi ville gjerne holde det privat så lenge som mulig, så venner og familien fikk beskjed først, forklarer Subban til Sportsnet.

Veldig offentlige

Paret trives i rampelyset, og blir ofte hyllet for å gi av seg selv i sosiale medier.

HILSTE PÅ KJÆRESTEN: Lindsey Vonn på telefon med kjæresten under ski-VM. Foto: NTB Scanpix
HILSTE PÅ KJÆRESTEN: Lindsey Vonn på telefon med kjæresten under ski-VM. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det har vi sett flere eksempler på det siste året. Paret offentliggjorde forlovelsen i sosiale medier.

Da den amerikanske alpinisten avsluttet karrieren i ski-VM i Åre tidligere i år, hadde hun med kjæresten på Skype til pressekonferansene.

Der tok hun seg god tid til å forklare ham hva som skjedde mellom spørsmålene fra journalistene.

Da Vonn kom hjem fra VM i Åre, ble hun ønsket velkommen hjem av kjæresten. Ingen bombe det, men den seansen ble også delt i sosiale medier.

I videoklippet blir Vonn møtt av ballonger og blomster, og Subban hadde også ordnet to «geiter».

Først fikk hun kake formet som ei geit, så en stor leke-geit. Han mener Vonn er «the Greatest of all time» også kjent som GOAT.

Vonn la opp som alpinist etter VM i Åre, mens P.K. Subban er i full gang med å forberede seg til en ny NHL-sesongen. Den starter onsdag 3. oktober.