- Hyggelig. En må sette pris på slikt

Northug svarte på kritikken fra Alsgaard og Ulvang.

KLAR FOR TOUREN: Petter Northug ankommer pressekonferansen på Gardermoen onsdag formiddag i forkant av Tour de Ski. Foto: John T. Pedersen/Dagbladet
KLAR FOR TOUREN: Petter Northug ankommer pressekonferansen på Gardermoen onsdag formiddag i forkant av Tour de Ski. Foto: John T. Pedersen/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

GARDERMOEN / OSLO (Dagbladet): Både Thomas Alsgaard og Vegard Ulvang gikk hardt ut mot Petter Northug etter premieutdelingen i La Clusaz - da Petter kom for sent og ble bøtelagt.

I dag holdt Northug pressekonferanse før avreise til Tour de Ski, og svarte følgende da en journalist leste opp sitatene til Ulvang fra Adresseavisen der den tidligere skistorheten sa at han «ble flau over å være norsk» om oppførselen til Petter.

- Hyggelig. En må sette pris på slikt, sa Northug med et lite smil.

- Ulvang sa også at du måtte begynne å snakke mer med pressen?

- Jeg prøver å konsentrere meg om å gå fort på ski.

- Tar du det ikke innover deg i det hele tatt?

- Nei.

- Hva er din versjon av det som skjedde i La Clusaz?

- Vi var i bua, fikk beskjed om at det var prissermoni og så tok jeg raskeste vei til pallen.

Mye engasjement Northug var imidlertid klar på at han ikke vil at noe lignende skal oppstå igjen, og at det ble snakket om internt i laget etterpå.

- Jeg vil så klart ikke at det skal skje igjen. Vi har tatt det opp internt. Jeg har pratet med Vidar( Løfshus), og fattern er som alltid engasjert. Mamma prater via fattern, jeg hører det på han at han får input fra henne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer