Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

-  Hyling og juks

VIFs Thomas Holm sparka ned FCKs Magne Hoseth. VIF-trener Kjetil Rekdal skjønner ham.

LA MANGA (Dagbladet): 12 minutter ut i andre omgang grisetaklet Vålerengas midtbanesjef FC København-stjerna Hoseth. Holm slapp unna med gult, men nærmere rødt kort blir det ikke i en treningskamp i en ussel plussgrad i Syden.

-  Rare meninger

-  Jeg skjønner at han blir lei av en som hyler og prøver å jukse seg til frispark hele tida, sier Kjetil Rekdal til Dagbladet.

-  Han er kjent for å ha litt rare meninger. Han skal få ham dem i fred. Jeg så ikke at jeg prøvde å jukse meg til noe frispark der ute, sier Hoseth til Dagbladet.

Thomas Holm hevder han ikke har noe uoppgjort med den tidligere Molde-spilleren.

-  Det så kanskje sånn ut, ja. Men vi er gode kompiser fra før. Jeg skulle bare sette meg i respekt. Det var litt puslete ut på der, sier innbytter Holm til Dagbladet.

-  Ødelegger fotballen

-  Thomas sa til meg at han ikke hadde noe valg. Fordi vi hadde kommet i overtall i angrep. Slik som dette ødelegger fotballen, mener Hoseth som leverte en grei kamp mot Vålerenga. Dagen før landslagsuttaket.

-  Det så ut som Holm var ute etter plassen din?

-  He-he. Det gjorde det. Men den får han ikke, svarer Hoseth.

Vålerenga gikk på sitt første tap på 15 kamper. Uten at Rekdal bryr seg for mye om det. Fjorårets serietoer topper ikke laget før fredagens kamp mot Lokomotiv Moskva.

-  Dette var midt på treet. Aldri godkjent å tape, men en godkjent prestasjon, sier Rekdal. Steffen Iversen fikk en smell i nakken etter 44 minutters spill i går, og ble byttet ut. Men ikke fordi han var skadet.

-  Ingen fare, sier Steffen Iversen.