Hyller Depay: - Han er aldri fornøyd. Det liker jeg

van Gaal-ros.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Manchester United-manager Louis van Gaal skryter av klubbens nye nederlandske stjerne Memphis Depay.

Tirsdag scoret 21-åringen to ganger og slo den målgivende pasningen til mål nummer tre da Club Brugge ble slått 3-1 i den første playoff-kampen til høstens mesterligagruppespill.

United kom bakpå fra start da Michael Carrick på ulykksalig vis satte ballen i eget mål tidlig i første omgang. Deretter snudde hjemmelaget kampen på Old Trafford med to scoringer av Depay - før innbytter Marouane Fellaini økte til 3-1 på overtid.

Etter kampen handlet det meste om Depay, som ble hentet til Manchester for rundt 320 millioner norske kroner i sommer. Hovedpersonen selv var riktignok mest oppgitt over at han ikke scoret hat trick, og det var musikk i sjefens ører. Ikke fersk lenger - Han er aldri fornøyd. Det liker jeg, smilte van Gaal.

- I dag kunne jeg tenke meg å gi han et kyss, fordi når du scorer to mål og slår en målgivende pasning, er du normalt sett en helt, tilføyde han.

United-sjefen var mannen som ga Depay landslagsdebuten for hjemlandet da han var nederlandsk landslagssjef. Mye har skjedd siden den tid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.