Hyller Depay: - Han er aldri fornøyd. Det liker jeg

van Gaal-ros.

Manchester United-manager Louis van Gaal skryter av klubbens nye nederlandske stjerne Memphis Depay.

Tirsdag scoret 21-åringen to ganger og slo den målgivende pasningen til mål nummer tre da Club Brugge ble slått 3-1 i den første playoff-kampen til høstens mesterligagruppespill.

United kom bakpå fra start da Michael Carrick på ulykksalig vis satte ballen i eget mål tidlig i første omgang. Deretter snudde hjemmelaget kampen på Old Trafford med to scoringer av Depay - før innbytter Marouane Fellaini økte til 3-1 på overtid.

Etter kampen handlet det meste om Depay, som ble hentet til Manchester for rundt 320 millioner norske kroner i sommer. Hovedpersonen selv var riktignok mest oppgitt over at han ikke scoret hat trick, og det var musikk i sjefens ører.
Ikke fersk lenger - Han er aldri fornøyd. Det liker jeg, smilte van Gaal.

- I dag kunne jeg tenke meg å gi han et kyss, fordi når du scorer to mål og slår en målgivende pasning, er du normalt sett en helt, tilføyde han.

United-sjefen var mannen som ga Depay landslagsdebuten for hjemlandet da han var nederlandsk landslagssjef. Mye har skjedd siden den tid.

- Den Memphis-utgaven som spilte for Nederland var fersk. Han var som Andreas (Pereira) og Adnan (Januzaj). Pereira er 18 år (faktisk 19), men kan også spille for Manchester United. Samtidig må man se etter stabilitet i den aldersgruppen, sa van Gaal.
Glad Shaw Venstreback Luke Shaw gledet seg også på Depays vegne.- Nå er han godt i gang, og forhåpentligvis betyr det at det kommer flere mål. Vi har spilt noen kamper sammen nå, og det gjør at jeg forstår han bedre, sa han.

Med tirsdagens seier tok United et sjumilssteg mot høstens mesterliga. Det tar vekk noe av presset på van Gaals skuldrer. Returkampen spilles i Belgia i neste uke.Før den tid skal de røde djevlene ta imot Newcastle i Premier League

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram