Skiskytter-VM:

Hyller Eckhoff etter syrlig stikk

I fjor sendte Dorothea Wierer et syrlig stikk til Tiril Eckhoff. Nå har pipa fått en annen lyd etter at Eckhoff har lekt seg med den italienske stjerna så langt i VM.

SKRYT: Dorothea Wierer skryter av Tiril Eckhoffs mesterskap i Pokljuka. Video: Lie Vis mer
Publisert

POKLJUKA (Dagbladet): Tonen mellom to av verdens beste skiskyttere har ikke alltid vært den beste. Spesielt etter at Dorothea Wierers tidligere trener, Patrick Oberegger, tok fatt på jobben som norsk landslagstrener.

At Oberegger forlot det italienske laget etter ti år i jobben, satte tydelige spor hos skiskyttersirkusets kanskje største stjerne.

Den italienske stjerna har flere ganger gått ut og kritisert sin tidligere trener, noe som Tiril Eckhoff har reagert på.

Etter at Eckhoff hadde satt Wierer på plass under miksstafetten under VM i fjor, sendte italieneren et syrlig stikk i retning den norske stjerna.

- Jeg synes Tiril var sterk i dag, og har vært det hele sesongen. Hun har den gule trøya. Nå er hun også veldig sterk på standplass, sa Wierer til Dagbladet med latter i stemmen, som tydelig sendte et signal om at Oberegger har hatt sin innvirkning på rivalen.

Se hva Ingrid Landmark Tandrevold gjorde med bronsemedaljen hun vant på 15-kilometeren i videoen under:

- Virkelig fortjent

I årets VM har Wierer vært en skygge av den skiskytteren som tok to gull under fjorårets mesterskap. I innledningen av årets VM har hun slitt med sykdom, men på tirsdagens normaldistanse viste hun at formen er i anmarsj.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer