Hyller Katy Perrys elleville pauseshow

Fikk hjelp fra Lenny Kravitz og Missy Elliott.

ENTRÉ Katy Perry kom inn på stadioen på en gigantisk løve. Foto: Christopher Polk/Getty Images/AFP
ENTRÉ Katy Perry kom inn på stadioen på en gigantisk løve. Foto: Christopher Polk/Getty Images/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Foran mange titalls millioner TV-seere kom popstjerna Katy Perry ridende inn på University of Phoenix Stadium under pausa i Super Bowl-kampen. Ikledd en flammemønstret kjole kom hun ridende på en gigantisk mekanisk løve mens hun sang sin store hit «Roar».

Deretter gikk det slag i slag i et hesblesende tempo med superraske kostymeskifte og spektakulære effekter og fyrverkeri.

- Katy Perry rocket Super Bowl-pauseshowet med eksplosiv opptreden, skriver ABC News.

- Katy Perry blåste av gårde pauseshowet, skriver USA Today.

Dansende badeballer Etter løveentreen framførte hun låta «Dark Horse» på en svær scene som så ut som et sjakkbrett før Lenny Kravitz dukket opp for å bidra på låta «I Kissed A Girl».

Så fulgte låtene «Teenage Dream» og «California Gurls» på en strandinspirert scene med dansende badeballer, haier og palmetrær.

Mange av verdens største artister, som Michael Jackson, Paul McCartney, Beyonce, U2 og Rolling Stones, har opptrådt under det gigantiske pauseshowet før Perry. Denne uka har hun forsøkt å pirre folks interesse med å varsle at hun har med seg en overraskelsesgjest.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.