Hyller Kyvåg for «enorm styrke» etter 22. juli

Fotballpresidenten unner Norway Cup-generalen mer fri.

SAMLENDE SYMBOL Norway Cup-general Frode Kyvåg hadde med seg kulturminister Anniken Huitfeldt (delvis skjult) under rosetoget på Ekebergsletta 30. juli 2011. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix
SAMLENDE SYMBOL Norway Cup-general Frode Kyvåg hadde med seg kulturminister Anniken Huitfeldt (delvis skjult) under rosetoget på Ekebergsletta 30. juli 2011. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tirsdag brakte Dagbladet nyheten om at Frode Kyvåg (69) er i ferd med å bli erstattet som Bækkelagets generalsekretær og turneringsleder i Norway Cup. Ildsjelen ville selv fortsette, men klubbens styre har bestemt at Norway Cup 2015 blir Kyvågs siste. Da har han holdt det gående i 39 år.

- Det er en fantastisk jobb som er blitt gjort. Nå tror jeg ikke Frode klarer å holde seg helt i ro, men at han ikke lenger vil ha en posisjon som formell leder og ansikt utad for Norway Cup, det unner jeg ham egentlig, sier fotballpresident Yngve Hallén til Dagbladet.

- Det å ha ansvar for en sånn turnering innebærer et stort trykk. Jeg tror svært få skjønner hvor stort ansvar det er å ivareta så mange unger i hovedstaden vår. I tillegg er det gjort en stor jobb for å gi arrangementet et internasjonalt tilsnitt, med mange ulike kulturer til stede. På grunn av det ansvaret han har hatt for dette, unner jeg ham å levere stafettpinnen videre.

Samlende etter 22. juli Den norske barnefotballen får massiv skryt av Uefa hver eneste gang de analyserer medlemslandene. I dette bildet er Norway Cup sentral, mener fotballpresidenten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer