IMPONERT:  Chelsea-manager José Mourinho er mektig imponert over det Leicester har fått til så langt i årets Premier League. Foto: Afp / NTB Scanpix.
IMPONERT: Chelsea-manager José Mourinho er mektig imponert over det Leicester har fått til så langt i årets Premier League. Foto: Afp / NTB Scanpix.Vis mer

Hyller Leicester

Mektig imponert.

Chelsea-manager José Mourinho er mektig imponert over det Leicester har fått til så langt i årets Premier League.

Klubben, som reddet plassen med en voldsom sluttspurt forrige sesong, er serieleder etter 13 serierunder av årets sesong. Lørdag ble det 3-0-seier borte mot Newcastle.

José Mourinho tror ikke nødvendigvis at laget topper også når status skal gjøres opp i mai neste år, men har latt seg begeistre av mannskapet til Claudio Ranieri.

- Uansett om de er tittelutfordrere eller ikke, bør vi nå fokusere på det de leverer og at de gjør det fantastisk bra, sier han til Sky Sports.

- Jeg er glad for å se en person som Ranieri, som da han skrev under for Leicester ble tippet til å være den første som skulle få sparken, nå leder ligaen, tilføyer han.

At ligatittelen havner i Ranieris hender tror imidlertid ikke portugiseren noe på.

- Jeg tror ikke Ranieri eller Leicester-spillerne blir fornærmet hvis jeg sier at jeg ikke tror de blir mestere. Jeg tror heller de aksepterer ordene mine og i stedet er glad for komplimentene jeg gir dem. De fortjener respekt for det de har gjort, sier Chelsea-sjefen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram