Premier League

Hyller nykommerne: - Det skal nesten ikke være mulig

Aston Villa kommer til Premier League med intet mindre enn tolv nye spillere. Samtidig er det to meget spennende managere hos Norwich og Sheffield United.

VANT: Norwich dominerte fjorårets Championship, og tok med seg bøtta, i tillegg til Premier League-opprykk. Foto: Dennis Goodwin / ProSports / REX / NTB Scanpix
VANT: Norwich dominerte fjorårets Championship, og tok med seg bøtta, i tillegg til Premier League-opprykk. Foto: Dennis Goodwin / ProSports / REX / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Denne sesongen er det knyttet stor spenning til de nyopprykkede lagene, Norwich, Sheffield United og Aston Villa, som alle skal kjempe om tilværelsen i Premier League neste sesong.

Men blant annet Wolverhampton har vist at det slettes ikke må bety en nedrykkskamp, selv om man kommer fra nest øverste nivå.

Dagbladet ser på nykommerne i Premier League, med god hjelp fra TV 2s kommentator Kasper Wikestad.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer