Hyller Riise

Avaldsnes gleder seg til å starte samarbeidet med hovedtrener John Arne Riise (41): - Han har utviklet en unik fotballkompetanse.

NY JOBB: John Arne Riise. Foto: NTB
NY JOBB: John Arne Riise. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Trenerbomba ble presentert på Scandic Maritim Haugesund i formiddag. Riise har skrevet under på en toårskontrakt med klubben i Toppserien.

- I gjennomgangen av trenerkandidater dukket John Arne Riise opp som en outsiderkandidat. Etter å ha undersøkt nærmere, fant vi at han ble anbefalt på det sterkeste av trenerkolleger, sier sportslig leder Ove Arnesen.

- Vi har i de samtalene vi har hatt så langt erfart at John Arne er hel ved og kommer til å tilføre klubben veldig mye kunnskap som hovedtrener. Vi er også innstilt på å gjøre det vi kan for at John Arne skal få den utviklingen han ønsker i trenerkarrieren sin.

TAP I OSLO: Avaldsnes-spillerne jubler etter en scoring mot Vålerenga 22. mai. Det endte likevel med 1-3-tap på Intility Arena. Foto: Lise Åserud / NTB
TAP I OSLO: Avaldsnes-spillerne jubler etter en scoring mot Vålerenga 22. mai. Det endte likevel med 1-3-tap på Intility Arena. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer

Avaldsnes kom på åttendeplass i Toppserien denne sesongen. Det er et skritt ned fra fjorårets tredjeplass. Men med Riise er optimismen på plass igjen.

- Vi har fulgt Riise siden han var ung gutt og heiet på ham gjennom hele den fantastiske spillerkarrieren, sier daglig leder Norvald Audun Kaldheim.

- Han har jobbet med mange av verdens beste trenere og har i en lang karriere utviklet en unik fotballkompetanse. Dette vil vi få stor glede av i Avaldsnes.

JUBEL: En Champions League-vinner er klar til å overta Avaldsnes. Her jubler John Arne Riise med Liverpool-spillerne etter triumfen i Istanbul i 2005. Foto: NTB
JUBEL: En Champions League-vinner er klar til å overta Avaldsnes. Her jubler John Arne Riise med Liverpool-spillerne etter triumfen i Istanbul i 2005. Foto: NTB Vis mer

Roger Skulstad Johannessen, talentutvikler og assisterende trener, gleder seg til å få inn en hovedtrener med energi.

- Vi var jo klar over John Arnes vinnervilje og enorme energi. Men under samtalene har vi blitt bedre kjent med personen John Arne og ser at han er en veldig hyggelig og omgjengelig fyr, sier han.

- Nå gleder vi oss til å bli enda bedre kjent med John Arne som kollega og leder.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer