Hyller Riise

Avaldsnes gleder seg til å starte samarbeidet med hovedtrener John Arne Riise (41): - Han har utviklet en unik fotballkompetanse.

NY JOBB: John Arne Riise. Foto: NTB
NY JOBB: John Arne Riise. Foto: NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Trenerbomba ble presentert på Scandic Maritim Haugesund i formiddag. Riise har skrevet under på en toårskontrakt med klubben i Toppserien.

- I gjennomgangen av trenerkandidater dukket John Arne Riise opp som en outsiderkandidat. Etter å ha undersøkt nærmere, fant vi at han ble anbefalt på det sterkeste av trenerkolleger, sier sportslig leder Ove Arnesen.

- Vi har i de samtalene vi har hatt så langt erfart at John Arne er hel ved og kommer til å tilføre klubben veldig mye kunnskap som hovedtrener. Vi er også innstilt på å gjøre det vi kan for at John Arne skal få den utviklingen han ønsker i trenerkarrieren sin.

Avaldsnes kom på åttendeplass i Toppserien denne sesongen. Det er et skritt ned fra fjorårets tredjeplass. Men med Riise er optimismen på plass igjen.

- Vi har fulgt Riise siden han var ung gutt og heiet på ham gjennom hele den fantastiske spillerkarrieren, sier daglig leder Norvald Audun Kaldheim.

- Han har jobbet med mange av verdens beste trenere og har i en lang karriere utviklet en unik fotballkompetanse. Dette vil vi få stor glede av i Avaldsnes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer