Hyller Riise

Avaldsnes gleder seg til å starte samarbeidet med hovedtrener John Arne Riise (41): - Han har utviklet en unik fotballkompetanse.

NY JOBB: John Arne Riise. Foto: NTB
NY JOBB: John Arne Riise. Foto: NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Trenerbomba ble presentert på Scandic Maritim Haugesund i formiddag. Riise har skrevet under på en toårskontrakt med klubben i Toppserien.

- I gjennomgangen av trenerkandidater dukket John Arne Riise opp som en outsiderkandidat. Etter å ha undersøkt nærmere, fant vi at han ble anbefalt på det sterkeste av trenerkolleger, sier sportslig leder Ove Arnesen.

- Vi har i de samtalene vi har hatt så langt erfart at John Arne er hel ved og kommer til å tilføre klubben veldig mye kunnskap som hovedtrener. Vi er også innstilt på å gjøre det vi kan for at John Arne skal få den utviklingen han ønsker i trenerkarrieren sin.

Avaldsnes kom på åttendeplass i Toppserien denne sesongen. Det er et skritt ned fra fjorårets tredjeplass. Men med Riise er optimismen på plass igjen.

- Vi har fulgt Riise siden han var ung gutt og heiet på ham gjennom hele den fantastiske spillerkarrieren, sier daglig leder Norvald Audun Kaldheim.

- Han har jobbet med mange av verdens beste trenere og har i en lang karriere utviklet en unik fotballkompetanse. Dette vil vi få stor glede av i Avaldsnes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.