KJEMPEFORNØYD MED SJEFEN: Paul Pogba. Foto: NTB scanpix
KJEMPEFORNØYD MED SJEFEN: Paul Pogba. Foto: NTB scanpixVis mer

Hyller Solskjær: - Jeg smiler igjen

Paul Pogba sier det er en glede å spille for Ole Gunnar Solskjær. - Nå smiler jeg endelig igjen, sier franskmannen.

25-åringen var en nøkkelspiller for det franske landslaget under fotball-VM i Russland sommeren 2018, men var ute i kulden på tampen av Jose Mourinhos treneropphold i Manchester United.

Han fikk verken spilletid mot Fulham eller Liverpool i midten av desember, men har spilt seg varm i trøya etter at Ole Gunnar Solskjær ble ansatt som midlertidig United-trener 19. desember.

- Før Solskjær kom, var jeg i skyggen, på benken. Og jeg aksepterte det, sier midtbanespilleren som har scoret fire mål etter Solskjær tok over jobben.

I tillegg har han notert seg for fire målgivende pasninger og spilt en nøkkelrolle for United de siste seks kampene med Solskjær som leder, hvor samtlige har endt med seier.

- Det er en glede å spille igjen. Nå smiler jeg hele tiden, sier Pogba, ifølge blant annet Evening Standard.

Flere engelske medier har nå Solskjær som favoritt til å ta over på permanent basis. Pogba er meget tilfreds med jobben nordmannen har gjort den første drøye måneden som sjef.

- Han gjør en kjempejobb. Han kjenner til klubbmentaliteten fra han var her som spiller. Nå har han kommet tilbake og hjulpet oss.

(NTB)