Overgangsguru om Manchester Uniteds nye talent:

Hyller Solskjær-signering

Fotballjournalisten Fabrizio Romano forteller til Dagbladet at han er overbegeistret for supertalentet Amad Diallo. 18-åringen ankommer Manchester United i januar.

DIALLO: I januar kommer Amad Diallo fra Atalanta til Manchester United. Fabrizio Romano er sikker på at fansen har mye å glede seg til. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Romano har blitt en kultfigur på Twitter. Signaturtrekket «Here we go», før han annonserer en overgang, oftest i god tid før klubbene selv rekker å offentliggjøre det, har blitt en vinner.

Manchester United er en av klubbene han meldte flere overganger om i høstens hektiske overgangsvindu, hvor spillere som Donny van de Beek og Edinson Cavani fant veien inn dørene på Old Trafford.

Men Romano virker mest oppspilt over Amad Diallo, den 18 år gamle Atalanta-vingen, som ankommer Solskjærs tropp i januar.

– Jeg er sikker på at han er en framtidas mann og at han blir en fantastisk spiller. Han er svært begavet og veldig hurtig, forklarer Romano til Dagbladet.

Hele intervjuet kan du se i toppen av saken.

Romano er derimot klar på at ivorianeren trenger tid før han blir fast inventar i startoppstillingen.

STORTALENT: Amad Diallo (til venstre) feirer scoring for Atalanta i UEFA Youth League i 2019. Foto: Paul Currie/BPI/Shutterstock/NTB
STORTALENT: Amad Diallo (til venstre) feirer scoring for Atalanta i UEFA Youth League i 2019. Foto: Paul Currie/BPI/Shutterstock/NTB Vis mer

– Jeg tror vi må gi ham noen måneder før han er klar. Han er en ung gutt, bare 18 år. Vi må også huske på at han bare har spilt 25 minutter med Serie A-fotball for Atalanta, så han har selvsagt forbedringspotensial. Nå er han et ungt stortalent, men det er en god vei å gå før han blir en spiller som kan bidra for Manchester United.

Han påpeker også at Atalantas akademi har produsert en rekke klassespillere de siste sesongene.

– Det er det beste i Italia. De produserer toppspillere til toppklubber, som for eksempel Mattia Caldara, Roberto Gagliardini, Franck Kessié, svenske Dejan Kulusevski og selvsagt også Amad Diallo, avslutter han.

Manchester United møter West Brom på Old Trafford lørdag klokka 21:00. En gylden mulighet til å ta en første hjemmeseier i ligaen denne sesongen.

Det har vært en varierende sesong, og Ole Gunnar Solskjær var under press etter et pinlig tap mot Istanbul Basaksehir i Champions League før landslagspausa, men slo tilbake med en imponerende seier borte mot Everton i siste ligakamp.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer