Overgangsguru om Manchester Uniteds nye talent:

Hyller Solskjær-signering

Fotballjournalisten Fabrizio Romano forteller til Dagbladet at han er overbegeistret for supertalentet Amad Diallo. 18-åringen ankommer Manchester United i januar.

DIALLO: I januar kommer Amad Diallo fra Atalanta til Manchester United. Fabrizio Romano er sikker på at fansen har mye å glede seg til. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Romano har blitt en kultfigur på Twitter. Signaturtrekket «Here we go», før han annonserer en overgang, oftest i god tid før klubbene selv rekker å offentliggjøre det, har blitt en vinner.

Manchester United er en av klubbene han meldte flere overganger om i høstens hektiske overgangsvindu, hvor spillere som Donny van de Beek og Edinson Cavani fant veien inn dørene på Old Trafford.

Men Romano virker mest oppspilt over Amad Diallo, den 18 år gamle Atalanta-vingen, som ankommer Solskjærs tropp i januar.

– Jeg er sikker på at han er en framtidas mann og at han blir en fantastisk spiller. Han er svært begavet og veldig hurtig, forklarer Romano til Dagbladet.

Hele intervjuet kan du se i toppen av saken.

Romano er derimot klar på at ivorianeren trenger tid før han blir fast inventar i startoppstillingen.

– Jeg tror vi må gi ham noen måneder før han er klar. Han er en ung gutt, bare 18 år. Vi må også huske på at han bare har spilt 25 minutter med Serie A-fotball for Atalanta, så han har selvsagt forbedringspotensial. Nå er han et ungt stortalent, men det er en god vei å gå før han blir en spiller som kan bidra for Manchester United.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer