Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hyller Super-Solskjær

To Solskjær-scoringer sendte Manchester United tilbake i ligateten. Etterpå vanket det godord fra manager Alex Ferguson.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Før avspark i dag lå Manchester United ett poeng bak Newcastle og Liverpool. Etter kampen leder United ligaen igjen, takket være Ole Gunnar Solskjær.

Nordmannen scoret begge Uniteds mål da laget slo Charlton borte i ettermiddag. Målene var Solskjær 14. og 15. denne sesongen. I ligaen står han med 12 mål.

Dagens fulltreffere var av beste merke. Solskjær ga United ledelsen da han fikk et langt framspill. Spissen tok ned ballen lekkert, dro inn mot mål og sendte kula nydelig i det lengste hjørnet.

- Det første målet var en fantastisk oppvisning i teknikk fra Ole Gunnar, sier sir Alex Ferguson til nyhetsbyrået PA.

Mål nummer to kom i en periode da Charlton dominerte i jakten på utlikning. Giggs skjøt godt og Charlton-keeper Kiely måtte gi retur. Da dukket Solskjær opp og dunket ballen i nettet fra en umulig vinkel.

I en duell med Chris Powell fikk Solskjær slengt fram beinet og skuddet var både presist og kontant.

Fansen buet da dommeren godkjente målet. - Det var ingenting feil med målet, og sånn det ble tror jeg ikke Charlton har noe å klage på, sier Fergie.

12 minutter før slutt ble Solskjær ersattet med Diego Forlan. Nordmannen fikk applaus på The Valley, og argentinske Forlan lurer nok på hvordan han skal danke ut Solskjær og Ruud van Nistelrooy ut av laget.

Også Charlton-manager Alan Curbishley lot seg impnere av Solskjær.

- Vi gikk ut og prøvde å holde det tett slik at vi hang med med i kampen. Men Solskjærs avslutning var fantastisk, sier Charlton-sjefen.

DAGBLADET FULGTE KAMPEN DIREKTE:

<B>MÅLJEGER:</B> Ole Gunnar Solskjær feirer sitt andre mål i dag med kaptein Roy Keane.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!