Ballgutt hylles etter Liverpools snuoperasjon

Hyller usannsynlig Liverpool-helt

- Han var banens beste!

SE HØYDEPUNKTENE: Se høydepunktene fra oppgjøret mellom Liverpool og Barcelona her. Video: Viasat

Liverpool rystet spanske Barcelona på Anfield tirsdag kveld. 0-3 ble snudd til 4-3, og Liverpool blir å finne i Champions League-finalen.

Det var Divock Origi som satte sitt andre mål for kvelden da han banket inn Trent Alexander-Arnolds hjørnespark. Barcelona-spillerne så ut til å være helt på hælene, og ble tatt på senga av målet som avgjorde alt.

Nå hylles en usannsynlig helt i sosiale medier og av Liverpool-legenden Graeme Souness.

For i det Alexander-Arnold fikk hjørnespark så han ut til å ta en pust i bakken. Men ballgutten skal så ha kastet bort en annen ball enn den Liverpool fikk hjørnesparket med, noe som gjorde at Alexander-Arnold kunne fyre ballen inn i feltet relativt raskt - før Barcelona-forsvaret hadde rukket å organisere seg.

SEIER: Det tok helt av for norske Liverpool-fans da det ble klart at det britiske laget sikret seg finaleplass i Champions League. Video: Kristoffer Løkås Vis mer

Hylles

Det ble altså tunga på vektskåla, og Liverpool er i Champions League-finale.

- Se på dette! sa Graeme Souness i direktesendinga ifølge Liverpool Echo.

Han fortsetter:

HYLLER BALLGUTTEN: Graeme Souness. Foto: Nils Jorgensen/REX
HYLLER BALLGUTTEN: Graeme Souness. Foto: Nils Jorgensen/REX Vis mer

- Ballen går til hjørnespark. Spillerne følger med den. Og sjekk ballgutten. Han er på. Han sender allerede bort en ny ball. Så går han bort og innser at et par av spillerne har sovnet. Alle har snudd ryggen til, sier Souness.

Souness mener ballgutten bør få en solid premie etter det han gjorde på Anfield tirsdag kveld.

Det har foreløpig ikke kommet fram hvem denne ballgutten er.

- Gi ham en medalje!

På sosiale medier får grepet stor oppmerksomhet.

- Gi den ballgutten en medalje! skriver en Twitter-bruker.

- Han var banens beste spiller, skriver en annen.

- Bra spilt av Liverpool i kveld, men banens besteprisen går til ballgutten som kastet ballen til Alexander-Arnold mens ingen fulgte med, skriver en annen.

Rykter?

At kampen ble av det spesielle slaget, er ikke til å legge skjul på. Liverpools prestasjon ble hyllet i det vide og det brede på sosiale medier.

Spanjolene visste nok ikke helt hva som traff dem. Da dommeren blåste av var TV-kameraene blant annet rettet mot Lionel Messi, som holdt en alvorlig mine mens han forlot banen.

«Dette var en historisk svikt, fra begynnelse til slutt», skriver spanske Marca, som mener det ikke vil bli lett å glemme for Barcelona.

Petter Veland, Morten Langli og Daniel Høglund så kampen direkte på Viasat, og diskuterte hva som nå skjer med Lionel Messi.

- Jeg tipper at utover nattetimene og i avisene og de neste dagene kommer det til å være rykter om absolutt alt, sier Petter Veland om Barcelona.

Eksperten på spansk fotball tror vi får lese rykter om Messi også, som at han vil gi seg i Barcelona etter dette nederlaget, og andre ting vi må ta med en klype salt.

- Det kommer til å komme ekstremt mye feil fra Catalonia de neste dagene, sier Veland.