Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hyller Zuccarello etter han ofret alt i slåsskamp

- Det er digg å se.

(Dagbladet): Rangers vant nattens kamp mot St. Louis 3-2

Det ble ingen målpoeng på Mats Zuccarello Aasen, men nordmannen viste seg fram med å ofre tanngard og hjerneceller da han klinket til med en slåsskamp mot St. Louis-spilleren T.J. Oshie.

- Det er ikke helt vanlig det. Vi sleit en periode der, så da var det bare å skape litt energi i laget, sier Zuccarello til VG.

Og nå blir han hyllet:

- For å si det sånn, han blir ikke mindre populær blant Rangers-fansen nå, sier TV 2s hockeyekspert Bjørn Erevik.

Bevisst på rollen For på stillingen 1-1 trengte Rangers en adrenalinboost. Og det var da Zucca kastet seg inn i kampen.

- Det viser at han er bevisst på rollen i laget og hva han vil oppnå. Jeg kan ikke huske å ha sett Zuccarello i slåsskamp. Det er dritdigg å se at han gir energi på den måten også.  I NHL er det en del av pakka, sier Erevik.

Hockey-eksperten tror likevel ikke dette blir hverdagskost:

- Det kan ta lang tid før vi ser det igjen. Han fikk inn det første slaget, men etter hvert ble det mest henging.

Tror på god sesong Fjorårets Stanley Cup-finalist New York Rangers har fått en god start på sesongen med nattens seier.

Erevik tror mange lag kommer til å frykte dem framover:

- Det er et lag med fryktelig fart og tempo framover gjennom spillere som Carl Hagelin og Anthony Duclair. Det var nok et slag for dem av Dan Boyle ble skadet i går, sier Erevik.

Han fortsetter:

- Men de kommer til å bli vanskelig å spille mot. For de har et vanvittig trøkk. Det er vanskelig å si hvor langt det kan gå i år, men de har i hvert fall fått en god start med en tøff borteseier.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling