Hylles: - Arsenals beste

Martin Ødegaard får skryt i engelske aviser.

HOPPENDE GLAD: Martin Ødegaard jubler etter frisparkmålet. Foto: Anthony Devlin/PA via AP/NTB
HOPPENDE GLAD: Martin Ødegaard jubler etter frisparkmålet. Foto: Anthony Devlin/PA via AP/NTB Vis mer
Publisert

Burnley - Arsenal 0-1

Martin Ødegaard (22) ble matchvinner med en frisparkperle lørdag kveld. Fra rundt 18 meter sendte nordmannen ballen forbi keeper Nick Pope på vakkert vis.

Det var 22-åringens første scoring etter at han ble solgt til London-klubben, og han hylles i engelske aviser dagen derpå.

Her er noen av børskarakterene Ødegaard får:

Sky Sports: 8

Det er bare Arsenal-keeper Aaron Ramsdale som får samme karakter som Ødegaard.

The Sun: 8

«Et vakkert frispark med venstrefoten og omleggingen til 4-3-3 var virkelig til hjelp for nordmannen. Trolig Arsenal beste spiller for dagen», skriver tabloidavisa.

Evening Standard: 8

«Arsenals beste angrepsspiller. Han scoret et fantastisk frispark og virket å være den som hadde størst mulighet til å åpne opp Burnley-forsvaret», skriver avisa.

90 min: 9

Banens beste. De mener at Ødegaard kom mer til sin rett i en dypere rolle og at han slo noen vakre crossere gjennom kampen.

Football London: 7

De mener at frisparket til Ødegaard var kveldens høydepunkt, men at 22-åringen i likhet med resten av laget falt litt utover i kampen.

BBC: 7.72

BBC mener Ødegaard var banens beste spiller.

Hovedpersonen selv var godt fornøyd etter seieren.

- Da vi fikk frisparket gikk jeg umiddelbart for å ta ballen. Det var et stort øyeblikk å se den gå inn, sa Ødegaard om frisparkmålet til BBC.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer