Sir Alex Ferguson:

Hylles av både rivaler og tidligere elever

Managerne hyller Ferguson, og avslører at de har møtt ham i forkant av hjerneblødningen.

VENNSKAP: Både Pep Guardiola, Jürgen Klopp og Arsene Wenger forteller at de møtte sir Alex Ferguson i forkant av hjerneblødningen. Foto: NTB Scanpix
VENNSKAP: Både Pep Guardiola, Jürgen Klopp og Arsene Wenger forteller at de møtte sir Alex Ferguson i forkant av hjerneblødningen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Lørdag ettermiddag kom sjokknyheten som rystet en hel fotballverden: Sir Alex Ferguson har blitt operert på grunn av hjerneblødning. I etterkant har både motstandere og lagkamerater samlet seg for å støtte ham.

Manchester United-legenden ble ifølge The Telegraph fraktet med ambulanse fra hjemmet sitt i Chesire til sykehus i Macclesfield. Han ble deretter fraktet med politieskorte til Salford Royal Hospital, hvor han lørdag ble operert for hjerneblødning

- Operasjonen har gått veldig bra, men han trenger en periode med intensiv pleie for at han skal bli bedre, skrev Manchester United i går. Siden har vi ikke fått vite så mye mer.

The Guardian skriver at Fergusons tilstand fortsatt regnes som alvorlig. Og en samlet fotballverden har brukt det siste døgnet på å støtte United-legenden i sitt livs kamp.

Hylles

- Mine tanker er med deg, min kjære venn. Vær sterk, sjef! skrev hans tidligere elev, Cristiano Ronaldo.

- Fortsett å kjempe, sjef. Jeg sender mine bønner til Cathy og resten av familien, skrev David Beckham på Instagram.

«Fergie» opptrådte tilsynelatende frisk og rask da han presenterte sin nemesis, Arsène Wenger, på Old Trafford sist søndag. Opptredenen skjedde i forbindelse med Wengers beslutning om å gi seg i Arsenal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer