Erling Braut Haaland:

Hylles av barndomstrenere: - Jeg har ikke ord

Bryne Fotballklubb ser ut til å ha utviklet en helt spesiell spiller.

ROSES: Alf Ingve Berntsen var Erling Braut Haalands trener i barne- og ungdomsårene. Video/reporter: Fredrik N. Filtvedt. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Erling Braut Haaland presenterte seg for alvor for Europa i går kveld da han scoret hat trick mot Sander Berges Genk. Hans hat trick var første gangen i historien at en debutant gjorde nettopp det i løpet av første omgang i Champions League.

I tillegg er han én av ganske få spillere som har i det hele tatt scoret tre i løpet av Champions League-debuten. Nå er han i samme selskap som for eksempel Marco van Basten og Wayne Rooney.

Slikt blir lagt merke til i hans gamleklubb Bryne.

- Jeg har nesten ikke ord. Hat trick i Champions League er vanvittig stort. Vi i Bryne blir veldig stolte av at en Bryne-gutt leverer på så høyt nivå, sier hans tidligere toppspillerutvikler i klubben, Even Sel, til Dagbladet.

Sel, som hadde mye å gjøre med Haaland fram til han forlot klubben tidlig i 2017, så at det var en gutt som svært dedikert på treningene til Bryne.

- Det er veldig fortjent at han har kommet så langt som han er gjort. Han er en veldig dedikert spiller som har lagt ned mye tid og krefter for å bli så god. Han er en type som aldri er helt fornøyd og som alltid har hatt et ønske om å bli bedre, sier Bryne-treneren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer