Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Hylles av langrennslegendene slik at superlativer blir klisjeer

Bjørn Dæhlie (50) mener superlativene blir til klisjeer når han skal beskrive Johannes Høsflot Klæbo (21) sitt OL.

ALLSIDIG TYPE: Johannes Høsflot Klæbo, her i fri utfoldelse med ball på en improvisert pressekonferanse i Sør-Korea, skal ikke gå femmila på lørdag. Foto: Bjørn Langsem
ALLSIDIG TYPE: Johannes Høsflot Klæbo, her i fri utfoldelse med ball på en improvisert pressekonferanse i Sør-Korea, skal ikke gå femmila på lørdag. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

PYEONGCHANG/OSLO (Dagbladet): I går bestemte Johannes Høsflot Klæbo seg for å reise hjem fra Sør-Korea. Klæbo har virkelig levert varene med tre gullmedaljer i sitt første OL. Lørdag hadde han vært blant medaljefavorittene på femmila, men Klæbo blir altså ikke å se på OLs nest siste dag.

- Morfar merket med en gang at jeg ikke var så motivert som jeg må være for å gå ei femmil i OL. Da var valget enkelt, sa han på en improvisert pressekonferanse i Pyeongchang torsdag ettermiddag koreansk tid.

Bjørn Dæhlie hyller Klæbos prestasjoner de siste ukene, og sier at «superlativene blir klisjeer» når han skal beskrive 21-åringens OL.

- Det har vært et fantastisk og minnerikt OL av Johannes Klæbo. Han har endret langrennssporten. Klæbo er et flott forbilde for unge utøvere, og han viser at det faktisk er mulig å komme langt ved å være seriøs og med hardt arbeid over flere år, sier Dæhlie til Dagbladet.

Sommertilbud på Dagbladet Pluss

De beste leseopplevelsene, guider og eksperttips!

3 MÅNEDER

SOMMERTILBUD - 80% rabatt

49 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 49 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?