Hylles av McGregor

Conor McGregor gratulerer den nye RXF tungvektsmesteren i fikekonkurranse.

KLASKER: Det går hardt for seg når det det klaskes i Romania. Så hardt for seg at Conor McGregor kommer på banen. VIDEO: RFX Vis mer
Publisert

Fikekonkurranse eller «Slap fight» på engelsk, er en sport der to konkurrenter, på hver sin side av et bord, bytter på å slå hverandre i ansiktet så hardt de kan med flat hånd.

Målet er å slå ut eller få motstanderen til trekke seg, og resultatene kan være ekstremt brutale. Dette ble demonstrert under en nylig RXF-begivenhet i Romania, skriver talkSPORT.

HYLLER: Conor McGregor hyller den nye tungvektsmesteren i fikekonkurranse. Foto: REUTERS/Christian Bruna/NTB
HYLLER: Conor McGregor hyller den nye tungvektsmesteren i fikekonkurranse. Foto: REUTERS/Christian Bruna/NTB Vis mer

Holdt ut lenge

Ifølge talkSPORT skal Sorin Comsa ha holdt ut i ti runder og fått et kraftig hovent ansikt. Motstanderen overga seg etter å ha tatt ett slag for mye på mandag.

For sin innsats tok Comsa RXF tungvektstittelen, rundt 53 000 kroner i premiepenger, og litt usannsynlig ros fra en av de største sportsstjernene på planeten, skriver talkSPORT.

McGregor gratulerer

McGregor tvitret sammen med en video fra Comsas kamp: «Helt nydelig teknikk, gratulerer til den nye tungvektsmesteren».

Den irske MMA-utøveren reagerte imidlertid på et klipp av Comsas motstander som lander et grusomt slag. Det er ikke helt klart om han berømmer den «gode teknikken» som ble vist av ham eller om berømmelsen gjelder at Comsa holdt seg i kampen, skriver talkSPORT.

Ifølge talkSPORT skal den tidligere tovekts UFC-mesterens nye respekt for fikekonkurranse kommet på rett tid, med tanke på «Dana Whites Power Slap League» som starter onsdag kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer