Hylles av United-stjerne

Nemanja Matić (33) er full av lovord om sin tidligere United-sjef.

HYLLEST: United-spiller Nemanja Matić hyller Ole Gunnar Solskjær. Foto: Reuters
HYLLEST: United-spiller Nemanja Matić hyller Ole Gunnar Solskjær. Foto: Reuters Vis mer
Publisert

I april annonserte Nemanja Matić at han var ferdig i den engelske storklubben etter sesongen. På sine fem år i Manchester kan serberen vise til 189 kamper for rødtrøyene.

I en sak på klubbens hjemmeside kommer Matić med følgende beskjed om tiden under Solskjærs ledelse.

- Ole er en fantastisk person. Han var manageren min, men jeg kan nå si at han er vennen min. Jeg lærte mye av ham, forteller midtbanespilleren.

TILBAKEBLIKK: Ole Gunnar Solskjær og Nemanja Matic. Foto: Reuters
TILBAKEBLIKK: Ole Gunnar Solskjær og Nemanja Matic. Foto: Reuters Vis mer

Han legger til at nordmannen alltid vil være en legende i Manchester United.

- Det var en flott opplevelse å være sammen med ham og han er en legende i denne klubben, fortalte Matić videre.

FYRER SEG OPP: Bokaktuelle Mick Clegg jobbet tett med Ole Gunnar Solskjær i en årrekke og forteller en rekke historier i dette intervjuet med Dagbladet Vis mer

Etter at Solskjær måtte forlate United i november har en rekke profiler støttet nordmannen. Mick Clegg jobbet tett med Ole Gunnar Solskjær i en årrekke. I et intervju med Dagbladet sammenliknet han Solskjær med selveste Sir Alex Ferguson.

- Solskjær var veldig god å prate med. Han var som Ferguson. Fergusons største gave var å se med egne øyne om hvorvidt de emosjonelt var klare til å spille. Solskjær var lik. Og det la jeg merke til tidlig. Han satt ofte på benken, fortalte Clegg.

- Jeg jobbet med ham hver eneste dag. Jeg så alt han måtte gå gjennom. Dette var en mann som nektet å la seg beseire. Han var nådeløs og så ekstremt dedikert, sa Clegg videre, som refererte tilbake til alle skadene Solskjær var innom i sin karriere.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer