Kevin De Bruyne

Hylles etter drømmescoring

Manchester City hadde på cruisekontrollen og Kevin De Bruyne vartet opp med et fantastisk langskudd da City knuste Borussia Mönchengladbach.

Publisert
Sist oppdatert

Manchester City - Borussia Mönchengladbach 2-0 (2-0)

Manchester City er videre i Champions League etter en komfortabel «hjemmeseier» mot tyske Borussia Mönchengladbach. Kampens store øyeblikk var Kevin De Bruynes drømmescoring etter 13 minutter.

De Bruyne mottok ballen utenfor sekstenmeteren og fra ca. 20 meter dunket belgieren til med venstrebenet. Skuddet suste via tverrliggeren og inn og Viasats studio målte skuddet til en hastighet på 97 kilometer i timen.

- Oi, oi, oi! Der viser De Bruyne fram sine enorme avslutningsferdigheter, utbrøt kommentator Morten Langli.

- Det er en klassescoring. Det er med feil fot. Vi måler den til 97 kilometer i timen, sa Jan Aage Fjørtoft i Viasat-studio.

Se scoringen i videovinduet øverst.

Flott angrep

De Bruynes scoring sendte City opp i 1-0 og før kvarteret var spilt hadde City i teorien klart å drepe all spenningen i kampen. Gladbach måtte nå ha tre scoringer få å hente igjen City. En nærmest umulig oppgave.

Det skulle det også vise seg å være. For bare fem minutter seinere dukket Gundogan opp og avsluttet et flott Manchester City angrep.

Phil Foden vendte opp på midtbanen og førte ballen mot et ryggende Gladbach-forsvar før han spilte ballen igjennom til Gundogan. Tyskeren gjorde ingen feil alene med keeper og City gikk opp i 2-0

City hadde flust av sjanser i den andre omgangen, men klarte ikke å score flere enn de to målene de gjorde i den første omgangen. Dermed endte det 2-0 og City vant 4-0 sammenlagt og sikret seg en billett til kvartfinalen i verdens gjeveste klubbturnering.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer