Drama mellom Molde og Brann

Hylles etter missen:
- Stor moral

Brann stoppet et ubeseiret Molde på Aker Stadion. Og de kunne kanskje ha tatt alle poengene om Veton Berisha hadde latt beina svikte på overtid.

STRAFFE?: Veton Berisha hylles for å ha holdt seg på beina i denne situasjonen. Kampen mellom Molde og Brann endte 1-1. Video: Fotball Media. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Molde - Brann 1-1 (0-0)

Det så lenge ut til at Molde skulle gjøre alt uten å score mål da Brann gjestet Aker Stadion søndag kveld, men da moldenserne fikk straffespark etter en knapp time, trodde man at de endelig skulle få hyll på byllen.

Men Fredrik Aursnes dundret straffen i tverrliggeren - Moldes tredje miss fra ellevemetersmerket i år - og bare tre minutter seinere scoret Brann.

Håkon Opdal gjorde alt han kunne for tre poeng, men seks minutter før slutt fikk Molde nok et straffespark. Da var Leke James sikker.

- Opdal må få en klapp på skuldra. Han har vel stått i Eliteserien i 30 år, og dette er nok det beste han har gjort, skrøt Molde-trener Erling Moe av Opdals kamp overfor Eurosport.

Opdal var derimot ikke helt fornøyd.

- Det er en vanskelig kamp. De får mange sjanser. De kjører oss, men vi får en enorm på slutten til å stjele med oss alle poengene. Det hadde kanskje ikke vært fortjent, men med den sjansen kan du ikke være helt fornøyd, sa Opdal til Eurosport etter kampen.

- Stor moral

På overtid kom nemlig Veton Berisha alene med keeper. Rogalendingen passerte Moldes keeper, men misset på åpent mål i ubalanse fra skrått hold.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer