Hylles etter ny bragd

Bodø/Glimt-spillernes poeng borte mot Roma vekker oppsikt og skaper reaksjoner.

HØYDEPUNKTER: Se høydepunktene i oppgjøret mellom Roma og Bodø/Glimt.

Publisert
Sist oppdatert
  • Roma - Bodø/Glimt 2-2

ROMA / OSLO (Dagbladet): Bodø/Glimt var fem minutter unna å ryste Fotball-Europa igjen, men dagens oppgjør vil uansett få en stor plass i lagets historie. Fire poeng mot en Serie A-gigant er ikke hverdagskost for et norsk fotballag, og underveis i oppgjøret tok en rekke eksperter og forståsegpåere til tastaturet for å hylle gultrøyene:

- Glimt sin samhandling, relasjoner og fremoverfotball slår individuelle ferdigheter. Imponert. Et lag er summen av alle individer, men de må også jobbe sammen. Det gjør Bodø/Glimt, skriver Tom Nordlie på Twitter.

Kjetil Rekdal, som nylig rykket opp med HamKam, tar en lett og konkret hyllest:

- Bodø Glimt. Superlag. Det beste vi har, skriver han.

Den nybakte NENT-profilen Kasper Wikestad har ikke glemt at det var murring om både kunstgress og B-lag etter oppgjøret på Aspmyra. Han har tatt fram bazookaen og skyter i retning Roma:

- Ikke noe vær å skylde på. Ikke noen fasiliteter å skylde på. Ikke noe kunstgress å skylde på. Ingen undervurdering å skylde på.

Pål André Helland er helt enig i at dette resultatet er tungt for José Mourinho:

- En ripe i lakken. I dag mønstret han det beste laget for å vise at det som skjedde i Bodø var en glipp, og så skjer dette, sier han.

Fire poeng og 8-3 i målforskjell over to kamper er vanskelig å forstå, og TV2-kommentator Mina Finstad Berg setter ord på tankene mange nok har:

- De greiene Glimt-gutta holder på med i Roma nå er jo helt Boing-klubben, sier hun.

Bodø/glimt topper gruppa med åtte poeng etter fire kamper, ett poeng foran Roma. FC Zorya Luhansk har seks poeng, mens CSKA Sofia har ett.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer