Hylles etter skrekkbildene

Polske Joanna Jedrzejczyk var forslått etter tapet mot Weili Zhang i tittelkampen i stråvekt i UFC.

DONALD-KUL: Polske Joanna Jedrzejczyk var forslått etter tapet mot Weili Zhang i tittelkampen i stråvekt i UFC. Foto: NTB Scanpix - Klipp: Per Ervland / Dagbladet TV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det ble en voldsom og intens kamp da Joanna Jedrzejczyk og Weili Zhang møttes i oktagonen i Las Vegas for å kjempe om tittelen i stråvektklassen for kvinner under UFC 248 natt til søndag norsk tid.

I den tredje av fem runder fikk den polske 32-åringen et skikkelig slag rett over øyet, og et enormt hematom, en ansamling av blod laget en kul som kunne vært hentet ut av et Donald-blad.

Jedrzejzyk så mer og mer deformert ut jo lengre ut i kampen man kom, men fortsatte å kjempe. Inn mot den siste runden hadde den tidligere mesteren uformelt ledelsen, men kinesiske Zhang kom sterkt i den femte og siste runden og avgjorde det hele til sin fordel.

Jedrezejczyk, som forsøkte å vinne tilbake beltet hun tapte i april 2018, var storsinnet etter det knappe tapet.

- Hun gjorde en sterk innsats. Jeg kjente slagene hennes. Hevelsen plaget meg. Jeg kjente det mer og mer, men alt er bra mellom oss. Gratulerer til mesteren. Jeg er veldig glad vi ga alle en stor kamp, sier Jedrzejczyk ifølge ESPN.

Etter kampen var hun nesten ikke til å kjenne igjen.

Beste i historien

På forhånd hadde Jedrzejczyk lovet å gi Zhang en kamp for historiebøkene når hun skulle forsøke å ta fra sin kinesiske motstander tittelbeltene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer